Ύστερα από την πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους σε συναυλία στην πόλη των Σερρών, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Κώστας Μαρτάκης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τον χειμώνα. Οι δύο καλλιτέχνες αναμένεται να μεταβούν και στην Θεσσαλονίκη για μία σειρά εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο Fix.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σχήμα που θα περιμένει με ανυπομονησία το κοινό της συμπρωτεύουσας, καθώς η αυθεντικότητα και οι μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου, σε συνδυασμό με την εκρηκτικότητα και την ενέργεια του Κώστα Μαρτάκη, πρόκειται να δημιουργήσουν ένα σχήμα φωτιά!

Η πρεμιέρα του σχήματος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα γίνει μέσα στο διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Οι δύο καλλιτέχνες πριν ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, θα μεταβούν μαζί με την Μαρία Ιακώβου και στην Αυστραλία μέσα στον Σεπτέμβριο για μία σειρά συναυλιών.

Επίσης όπως μας ενημερώνει το fan club του Γιάννη Πλούταρχου, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα επιστρέψει στις Αθηναϊκές πίστες μέσα στην άνοιξη, μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, αλλά και με μία συνεργασία έκπληξη!

Αφήστε το σχόλιό σας