Ο Γιάννης Πλούταρχος πραγματοποίησε τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσε στο Κατράκειο Θέατρο, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, και παρά τις ακατάλληλες συνθήκες και τη διακοπή της συναυλίας, ο κόσμος έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του!

Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης του Γιάννη Πλούταρχου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας η οποία λόγω των καιρικών συνθηκών λίγο μετά την έναρξή της διεκόπη.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις και οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο στην αγάπη και την στήριξη του κόσμου προς τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη που από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το οποίο λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας ήταν κατάμεστο.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ ανέβηκε στην σκηνή ο δήμαρχος Νικαίας – Ι.Ρέντη ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο γα την προσέλευση τους και ιδιαίτερα τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη για την συμβολή του σε αυτή την συναυλία αλληλεγγύης και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξή τους σε αυτή την εκδήλωση αγάπης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του αγαπημένου ερμηνευτή άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες βροχής γεγονός που δεν επηρέασε καθόλου τόσο τον Γιάννη Πλούταρχο όσο και το παρευρισκόμενο πλήθος που περίμενε καρτερικά να δει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αψήφησε εντελώς την βροχή και ξεκίνησε κανονικά την συναυλία δίνοντας για ακόμη μία φορά τον καλύτερο του εαυτό ενώ οι παρευρισκόμενοι στήριζαν με την σειρά τους τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη αρνούμενοι να αποχωρήσουν από τον συναυλιακό χώρο. Όμως η βροχή δυνάμωνε διαρκώς και παρά την επιθυμία του να συνεχίσει, ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ανακοίνωσε πως για λόγους ασφαλείας και μόνο πρέπει να διακοπεί η συναυλία.

Το βράδυ της Πέμπτης στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας ο Γιάννης Πλούταρχος και ο κόσμος με την μεγάλη στήριξή του μας απέδειξαν ότι ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Αφήστε το σχόλιό σας