Ο Γιάννης Πλούταρχος και η νέα δισκογραφική δουλειά του σπάνε κάθε ρεκόρ καθώς έχει πλησιάσει τις 40.000 πωλήσεις!

Ο Γιάννης Πλούταρχος προηγείται με μεγάλη διαφορά στην άτυπη κούρσα του ελληνικού πενταγράμμου, αφού ο αγαπημένος τραγουδιστής αυτή τη χρονιά καταρρίπτει κάθε ρεκόρ.

Η αρχή έγινε με την κυκλοφορία της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του, το «Κάτω απ΄τον ίδιο ήλιο», η οποία σε 7 μόλις ημέρες κυκλοφορίας κατόρθωσε να γίνει διπλά πλατινένια, ξεπερνώντας δηλαδή σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα τις 24.000 πωλήσεις.

Η συνέχεια δόθηκε στις πολυαναμενομένες εμφανίσεις του τραγουδιστή μαζί με την Πέγκυ Ζήνα στο «Θέα», όπου το κοινό έδειξε από την πρώτη στιγμή την έκδηλη αγάπη του γεμίζοντας κάθε βράδυ ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο.

Και η… κούρσα δεν έχει τελειωμό. Λίγο πριν από την έναρξη των εμφανίσεών του στις 23 Αυγούστου με το Νίκο Οικονομόπουλο και τις Μέλισσες, και πάλι στο «Θέα», ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξη που έδωσε τις προάλλες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης ανέφερε ότι ο νέος δίσκος του αυτή τη στιγμή πλησιάζει τις 40.000 πωλήσεις!

Κάτι που σημαίνει πως η τρίτη πλατίνα είναι γεγονός για το «Κάτω απ΄τον ίδιο ήλιο», αφού στη χώρα μας ο πλατινένιος δίσκος δίσκος ορίζεται ανά 12.000 πωλήσεις αντιτύπων.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση, καθώς μέσα στο 2013 καμία άλλη δισκογραφική δουλειά δεν έχει κατορθώσει να πλησιάσει αυτά τα νούμερα, με το δεύτερο μάλιστα να απέχει παρασάγγας.

Γιάννης Πλούταρχος 628x353px Hit Channel
Γιάννης Πλούταρχος

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στον Maximum 93,6 για το νέο δίσκο του:

«Η τελευταία μου δουλειά είναι επιτυχημένη όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στα νούμερα. Την αγκάλιασε αμέσως ο κόσμος. Βγήκαν τα «Λασπόνερα», έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία, μετά το «Ψυχή μου πονάς» και τώρα βγαίνει και το «Ο έρωτας ακούει στ΄ όνομά σου», που από ό,τι μαθαίνω γίνεται χαμός στην Αθήνα αλλά και στα περιφερειακά ραδιόφωνα.

Γενικώς ήταν ένας δίσκος πάρα πολύ επιτυχημένος. Έχει φτάσει κοντά στις 40.000 πωλήσεις. Αυτά τα νούμερα «δεν υπάρχουν».

Όταν μία δισκογραφική δουλειά πάει στις 5 – 6 χιλιάδες, 2,5 χιλιάδες, όταν έχουν πέσει δηλαδή τόσο πολύ κάτω οι πωλήσεις, εμένα ο κόσμος με αντιμετωπίζει αλλιώς.»

Ενώ όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση στη δισκογραφία και το αν είναι θέμα πειρατείας ο καλλιτέχνης ανέφερε:

«Δεν είναι θέμα πειρατείας. Πειρατεία υπήρχε πάντα, με άλλου είδους μορφή. Έχω την αίσθηση ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει να πάρει το δίσκο ενός τραγουδιστή που αγαπάει, θα πάει να τον πάρει. Σίγουρα πίσω από κάθε δουλειά υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι, δημιουργοί, παραγωγοί, που περιμένουν να πληρωθούν και έχουν καταβάλει έργο. Δεν είναι ωραίο πράγμα η πειρατεία, αλλά πάντα υπήρχε.»

Θυμηθείτε: Γιάννης Πλούταρχος: Ήμασταν στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του! (photos + videos)

Αφήστε το σχόλιό σας