«Κάθε Στιγμή Μετράει», υπενθυμίζει ο Γιάννης Πλούταρχος σε ένα τραγούδι με ιδιαίτερο σκοπό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας καλλιτέχνης με ευαισθησίες, ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας μικρού μήκους «Bone Brothers».

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που φιλοδοξεί να διαδώσει το σημαντικό έργο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΠΙΣΤΗ».

Η ταινία μικρού μήκους «Βone Brothers» έχει σκηνοθετηθεί από τον Χρήστο Ανδριόπουλο και πραγματεύεται τη μεταμόσχευση μυελού των οστών ενός παιδιού, προβάλλοντας τη διαδρομή της οικογένειάς του από την αγωνία έως τη λύτρωση για την εύρεση συμβατού δότη.

Οι δημιουργοί του φιλμ απευθύνθηκαν στον Γιάννη Πλούταρχο για να επενδύσει με την ερμηνεία του το μουσικό θέμα, ο οποίος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα.

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Κάθε Στιγμή Μετράει» και είναι μία αισιόδοξη δημιουργία. Η βελούδινη φωνή του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι η καταλληλότερη συνοδεία στο συγκινητικό σενάριο, που υπενθυμίζει ότι η προσφορά είναι η φωτεινότερη ελπίδα.

Τη μουσική σύνθεση υπογράφει ο καταξιωμένος συνθέτης Θάνος Γεωργουλάς, που έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Γιάννη Πλούταρχο στο παρελθόν και οι στίχοι ανήκουν στον Βασίλη Παππά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συντελεστές συνεισέφεραν αφιλοκερδώς στην προσπάθεια, χωρίς καμία αμοιβή ή την αξίωση άλλου τύπου οικονομικού ανταλλάγματος. Τέλος, όλα τα έσοδα από τη διάθεση του single στις ψηφιακές πλατφόρμες θα παραχωρηθούν από τη Heaven Music στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΠΙΣΤΗ».

Δείτε το video clip παρακάτω:

Ακούστε το νέο δίσκο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»
του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου (CD album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας