Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτει το video clip της καινούριας επιτυχίας του «Κατά τ’άλλα καλά» με μία άκρως ανοιξιάτικη διάθεση!

Ο Γιάννης Πλούταρχος πρόσφατα κυκλοφόρησε τη νέα επιτυχία του με τίτλο «Κατά τ’άλλα καλά», σε μουσική Πάνου Καπίρη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, ένα κομμάτι προάγγελο της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του αγαπημένου καλλιτέχνη που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του ερχόμενου Ιουνίου.

Μετά τη λαμπερή έναρξη των εμφανίσεών του στο «Teatro», έχοντας στο πλευρό του τον Παντελή Παντελίδη, ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτει το video clip της καινούριας επιτυχίας του «Κατά τ’άλλα καλά». Σε αυτό, το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου περιπλανάται στα ανοιξιάτικα ανθισμένα τοπία της εξοχής, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Καλαϊτζή.

Όσο για τη συνέχεια, το δεύτερο single – προπομπός του νέου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο και θα φέρει τη συνθετική και στιχουργική υπογραφή του Παντελή Παντελίδη.

Κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.

Βρείτε το στο:
▶ iTunes
▶ Google Play Music
▶ Spotify
▶ Napster

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας