«Κατά τ’άλλα καλά»…Ο Γιάννης Πλούταρχος επανέρχεται δριμύτερος & ανανεωμένος στην καλλιτεχνική επικαιρότητα με μία νέα μεγάλη επιτυχία! Ακούστε το πρώτοι!

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στα ερτζιανά με ένα ολοκαίνουριο ξεχωριστό μουσικό κομμάτι με «φρέσκο» και ανανεωμένο ήχο που θα ακουστεί δυνατά και το κοινό θα αγαπήσει από το πρώτο άκουσμα!

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Παντελή Παντελίδη στη σκηνή του «Teatro» από τις 25 Απριλίου και για 10 εμφανίσεις, η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή για το Γιάννη Πλούταρχο είναι γεγονός.

«Κατά τ’άλλα καλά»

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του «καλύτερου παιδιού», το οποίο υπογράφουν συνθετικά και στιχουργικά δύο καταξιωμένοι δημιουργοί της σύγχρονης εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Πάνος Καπίρης και η Ελένη Γιαννατσούλια αντίστοιχα. Ένα τραγούδι, μάλιστα, που αποτελεί το πρώτο δείγμα – προάγγελο του επόμενου άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου που ετοιμάζεται πυρετωδώς.

«Κατά τ’άλλα καλά», η νέα μεγάλη επιτυχία της χρονιάς κυκλοφορεί από τη Minos – EMI και την ακούτε δυνατά σε όλες τις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας!

«Κατά τ’άλλα καλά, από σένα γλυτώνω, δε σου τηλεφωνώ κι όταν θέλω να’ρθώ, κίνητρά μου σκοτώνω…
Κατά τ’άλλα καλά, αφού ζω και υπάρχω, μη μου τηλεφωνείς κι από εδώ μη φανείς, μαζεμένα σου τα’χω!»

Βρείτε το στο:
iTunes
Google Play Music
Spotify

Αφήστε το σχόλιό σας