Το «Καρδιά Μου Αλήτισσα» του Γιάννη Πλούταρχου έρχεται στις οθόνες μας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει μία πρώτη γεύση από το video clip που θα ντύσει με εικόνα το νέο ραδιοφωνικό single «Καρδιά Μου Αλήτισσα».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφόρησε τον προηγουμένο Οκτώβριο, έχοντας τον τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και μέσα σε μόλις δύο μήνες πρόλαβε να γίνει το εμπορικότερο άλμπουμ στην ελληνική αγορά για το 2017, σύμφωνα με τα δεδομένα της IFPI.

Ο διπλά πλατινένιος δίσκος έχει προτείνει επιτυχίες όπως το ομότιτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» που βρέθηκε στην κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart και το απρόσμενο ντουέτο με την Diana στο «Κοίταξέ Με» που έφτασε έως το Νο9 της ίδιας κατάταξης.

Συνεχώς ανοδική είναι η πορεία του «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη», το οποίο αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στο Νο 14 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Η επόμενη πρόταση του Γιάννη Πλούταρχου μέσα από το επιτυχημένο άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» είναι το «Καρδιά Μου Αλήτισσα», ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους που υπογράφει αντίστοιχα το καταξιωμένο δίδυμο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου.

Το «Καρδιά Μου Αλήτισσα» οπτικοποιήθηκε με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Βασίλη Αντωνιάδη και τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Λαύριο, σε άκρως καλοκαιρινό τόνο.

Το video clip για το «Καρδιά Μου Αλήτισσα» έρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα 9 Ιουλίου από τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας