Βραδιά ενάρξεων η χθεσινή (25/04) στην παραλιακή και στη δική τους έναρξη στο «Teatro» ο Γιάννης Πλούταρχος με το Παντελή Παντελίδη συγκέντρωσαν τα φώτα της δημοσιότητας και κέρδισαν την προτίμηση του κοινού!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής (25/04) τις πολυαναμενόμενες κοινές εμφανίσεις τους στο «Teatro Music Hall» με μία λαμπερή και εντυπωσιακή πρεμιέρα που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από προηγούμενες «χρυσές» εποχές της διασκέδασης.

Η συνεργασία έκπληξη των δύο καλλιτεχνών κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής της, κάτι που αποδείχθηκε και έμπρακτα, καθώς οι κρατήσεις στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο της παραλιακής άγγιξαν την 100% πληρότητα με αποτέλεσμα η βραδιά της πρεμιέρας να το βρίσκει ασφυκτικά γεμάτο.

Όταν μάλιστα ο Παντελής Παντελίδης, πρώτος, αλλά και αργότερα ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίστηκαν μπροστά στο κοινό για πρώτη φορά στην έναρξη των εμφανίσεών τους, στη σκηνή του «Teatro» επικράτησε το αδιαχώρητο με πλήθος γαρύφαλλων, κομφετί όπως επίσης και… κορνών να πετάγονται και να ακούγονται αντίστοιχα.

Από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει βέβαια και μία, ολιγόλεπτη, κοινή εμφάνιση των δύο αντρών, όπου ο καθένας ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του άλλου.

Στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και του Παντελή Παντελίδη στο «Teatro»  βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού, η Θωμαή Απέργη, ο Στέλιος Λεγάκης, αλλά και ο Λεμονής Σκοπελίτης και η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου.

Στις δηλώσεις επίσης Γιάννη Πλούταρχου και Παντελή Παντελίδη μπροστά στο πλήθος των τηλεοπτικών φακών που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο προκειμένου να καλύψουν την έναρξη των εμφανίσεών τους, επιβεβαιώθηκε και η δισκογραφική συνεργασία τους, καθώς μέσα στο Μάιο αναμένεται να βγει στον «αέρα» το δεύτερο καινούριο single του Γιάννη Πλούταρχου, μετά το πρόσφατο «Κατά τ’άλλα καλά», σε μουσική και στίχους του Παντελή Παντελίδη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης θα βρίσκονται στη σκηνή του «Teatro Music Hall» κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 10, όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο, εμφανίσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας