Τις χειμερινές εμφανίσεις του στην Αθήνα προετοιμάζει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αναλαμβάνει τα ηνία του «Φωταέριο».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει μετά από χρόνια στην καρδιά της Αθήνας, όπου θα τον φιλοξενήσει την ερχόμενη ο ζεστός και σύγχρονος χώρος του νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι.

Ο χειμώνας δίνει την υπόσχεση για ανεπανάληπτες νύχτες, γεμάτες από τις απαράμιλλες ερμηνείες και τις ανεξίτηλες, παλαιότερες και νεότερες, επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου.

Μαζί με τις δεκάδες πραγματικά επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα έτη, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ανάψει το φως της διασκέδασης και με τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Ηλίας Βρεττός θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου για να πετάξει πιο ψηλά το κοινό με την ατελείωτη ενέργεια που διαθέτει.

Έπειτα από την επιτυχημένη συνεργασία τους αυτή τη σεζόν στην παραλιακή και την περιοδεία που ακολούθησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, οι Kings συνεχίζουν εμφανίσεις δίπλα στο Γιάννη Πλούταρχο για δεύτερη χρονιά, αυτή τη φορά στο «Φωταέριο».

Εξάλλου, οι «Βασιλιάδες» και το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας μοιράζονται τη σαρωτική επιτυχία του «Όσο Θα Λείπεις», μία από τις κορυφαίες συνεργασίες των τελευταίων μηνών που έχει ξεπεράσει τα 21 εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Στο σχήμα θα συμμετέχει και η Diana, την οποία συστήνει ο Γιάννης Πλούταρχος στο κονό με ένα υπέροχο ντουέτο.

Δείτε επίσης:
Ο Γιάννης Πλούταρχος έφερε το video clip του
«Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» με το ντουέτο – έκπληξη «Κοίταξέ Με»

Γιάννης Πλούταρχος - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου - Κοίταξέ Με (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας