Γιώργος Κατσαρός και Γιάννης Πλούταρχος σε μία σπουδαία μουσική συνάντηση!

Τον Κερκυραίο μουσικοσυνθέτη, μαέστρο και σαξοφωνίστα Γιώργο Κατσαρό θα τιμήσει ο ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος στη συναυλία που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Ο Γιώργος Κατσαρός γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Φοίτησε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου. Πάμπολλες συνθέσεις του έχουν παρουσιαστεί από το 1959 που πρωτοξεκίνησε στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση καθώς και σε πολλούς μουσικούς δίσκους.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στοΠαλαιό Φρούριο της Κέρκυρας -με τους δύο καλλιτέχνες επί σκηνής- θα «ταξιδέψουμε» στη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού και με τη ξεχωριστή ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου θα κάνουμε μια μικρή μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού στον κόσμο μουσικοσυνθέτη.

«Άσπρα θα φορέσω», «Κυρά- Γιώργαινα», «Κάθε λιμάνι και καημός», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Ο επιπόλαιος», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Έρωτά μου ανεπανάληπτε» (όλα τα παραπάνω σε στίχους Πυθαγόρα), «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε»(σε στίχους Ηλία Λυμπερόπουλου) , «Κέρκυρα-Κέρκυρα» (σε στίχους Αλέκου Σακελάριου) και πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Κατσαρού, ενώ το πρώτο μέρος θα κλείσει με ένα παραδοσιακό Κερκυραϊκό τραγούδι.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας στην Κέρκυρα θα ακούσουμε τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση 12€ – Είσοδος 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
• Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) – Τηλ.: 210 7234567
Εισιτήρια Online:
• www.ticketservices.gr• www.ticketbox.gr

Παραγωγή-Oργάνωση: Ακης Ευαγγέλου

Αφήστε το σχόλιό σας