Ο Γιάννης Πλούταρχος συνάντησε το Γιώργο Κατσαρό στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας και πάνω από 6.000 άτομα ήταν εκεί και τους χειροκρότησαν!

Ήταν μία σπουδαία μουσική συνάντηση. Ο Γιάννης Πλούταρχος τίμησε το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου τον Κερκυραίο μουσικοσυνθέτη, μαέστρο και σαξοφωνίστα Γιώργο Κατσαρό, σε μία μοναδική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Στο λαμπρό αυτό μουσικό γεγονός το κοινό του νησιού ανταποκρίθηκε άκρως θερμά καθώς έδωσαν το παρόν περίπου 6.000(!) άτομα, απολαμβάνοντας μία μαγευτική βραδιά.

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος ο μεγάλος μαέστρος πήρε τη θέση του πιάνου και με το Γιάννη Πλούταρχο στο μικρόφωνο οι παρευρισκόμενοι«ταξίδεψαν» στη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού. Με τη ξεχωριστή ερμηνεία του καλλιτέχνη έγινε μια μικρή μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού στον κόσμο μουσικοσυνθέτη.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας τη σκυτάλη πήρε το λαϊκό πρόγραμμα, με το Γιάννη Πλούταρχο να τραγουδά όλες τις μεγάλες, νέες και παλιές, επιτυχίες του.

Γιάννης Πλούταρχος & Γιώργος Κατσαρός @ Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας
Μία άποψη του πολυπληθούς κοινού από τη σκηνή

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά το «Επιπόλαιος» (μουσική: Γ.Κατσαρός – στίχοι: Πυθαγόρας) με τη συνοδεία του Γιώργου Κατσαρού στο πιάνο:

 

Αφήστε το σχόλιό σας