Στη θεατρική μεταφορά του θρυλικού μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» συμμετέχει φέτος ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στο «MYtv».

Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην παρουσία του στη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», η οποία έχει μεταφερθεί για πρώτη φορά στη σκηνή θεάτρου, πενήντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας.

Τι τον ώθησε να πει το «ναι» ώστε να εμφανιστεί για πρώτη φορά στο σανίδι;

«Όταν μου ζητήθηκε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε για τη συμμετοχή μου στην παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες”, περίμενα να ακούσω το “απαγορευτικό” για εμένα, “και εσύ θα παίξεις ένα ρόλο”… Ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης όμως δεν ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο! Μου είπε πως με θέλει μόνο ως τραγουδιστή και αυτό ακριβώς κάνω στην παράσταση.»

Ποιες εμπειρίες έχει αποκομίσει;

«Είμαι ενθουσιασμένος με την εμπειρία μου να τραγουδάω αυτά τα τόσο ωραία τραγούδια σε μουσική του Μίμη Πλέσσα σε μία σκηνή θεάτρου και να βλέπω τους ανθρώπους να νιώθουν τόσο έντονα κάθε στίχοι που ερμηνεύω και έχει σχέση με την ιστορία που εκτυλίσσεται στη σκηνή με τους ηθοποιούς.»

Πώς ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του επιβαρυμένου προγράμματος;

«Φέτος έχω μία πολύ δύσκολη χρονιά από άποψη κούρασης, γιατί δουλεύω σχεδόν όλες τις ημέρες της εβδομάδας και κάποιες από αυτές με τις διπλές παραστάσεις και το “Φωταέριο” είμαι μέχρι και 12 ώρες συνεχώς στη δουλειά. Όμως, να σας πω την αλήθεια, την κούραση τη σκέφτομαι μόνο όταν τελειώνω το βράδυ ή τις ημέρες που δε δουλεύω. Μόλις πατήσω το πόδι μου στη σκηνή, ανοίξει το μικρόφωνο και δω τον κόσμο από κάτω, είναι σαν να είμαι ο πιο ξεκούραστος άνθρωπος στον κόσμο!»

Ακούστε το νέο δίσκο
«Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου (CD album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας