Σε ένα ζεστό και σύγχρονο χώρο στην καρδιά της Αθήνας, στο «Φωταέριο», θα εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος.

Την ερχόμενη σεζόν, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του «Φωταέριο».

Έχοντας μονοπωλήσει την παραλιακή τα δύο τελευταία χρόνια με τις αδιάκοπες εμφανίσεις του και ειδικά φέτος με την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα που διήρκεσε έξι συνεχόμενους μήνες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει μετά από χρόνια στην καρδιά της Αθήνας.

Ο ζεστός, σύγχρονος και πρωτότυπος χώρος του «Φωταέριο» στο Γκάζι υποδέχεται τον Γιάννη Πλούταρχο με την υπόσχεση ενός χειμώνα γεμάτου από απαράμιλλες ερμηνείες και ανεξίτηλες, παλαιότερες και νεότερες, επιτυχίες.

Μαζί με τις δεκάδες πραγματικά επιτυχίες που μας έχει προσφέρει και έχουμε αγαπήσει, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ανάψει το φως της διασκέδασης και με τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Το πρώτο άκουσμα από το άλμπουμ έχει έρθει αυτές τις ημέρες με το μαγικό «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, που έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις ακροατών και ραδιοφώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά από δύο εβδομάδες επίσημης κυκλοφορίας από τη Heaven Music, η καινούρια επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου εντοπίζεται στην κορυφαία δεκάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου στο «Φωταέριο», όπως λ.χ. η ημερομηνία έναρξης και το σχήμα που θα τον πλαισιώνει, θα γνωστοποιηθούν εν καιρώ.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί
τη νέα επιτυχία «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarxos - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας