Γιάννης Πλούταρχος
Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος το προηγούμενο Σάββατο τελείωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και βάζει πλώρη για αυτές στην Αθήνα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος το περασμένο Σάββατο 12 Ιανουαρίου αποχαιρέτησε τους φίλους στη Θεσσαλονίκη καθώς έλαβαν τέλος οι επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fix. Το «καλύτερο παιδί» εμφανιζόταν από τα τέλη Νοεμβρίου στην πόλη του Βορρά και οι εμφανίσεις του μόνο οι επιτυχημένες μπορούν να κριθούν, καθώς το νυχτερινό κέντρο όπου βρισκόταν χωρητικότητας 2000+ ατόμων ήταν κάθε βράδυ ασφυκτικά γεμάτο!

Το κοινό της Θεσσαλονίκης «χόρτασε» τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και μόνο παραπονεμένο δεν μπορεί να είναι, αφού ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίστηκε στην πόλη την περίοδο του Χριστουγέννων για πρώτη φορά ύστερα από μία δεκαετία και εκτός αυτού του αποκάλυψε αποκλειστικά τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα μπει τώρα στην τελική ευθεία της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου «Κάτω από τον ίδιο ήλιο» και θα βάλει πλώρη για την επάνοδό του στα δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας. Ο τραγουδιστής αποχωρίστηκε το Αθηναϊκό κοινό πριν σχεδόν ένα χρόνο, στις 18 Φεβρουαρίου 2011, και ύστερα από δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια στο COSMOStage θα υποδέχεται τους αναρίθμητους φίλους του σε νέο στέκι!

Ο τραγουδιστής μετά από αρκετά χρόνια στο.. κέντρο της Αθήνας, επιστρέφει στην παραλιακή και είναι έτοιμος να ταράξει τα νερά της! Ο Γιάννης Πλούταρχος λοιπόν από την προσεχή άνοιξη θα εμφανίζεται στο ΘΕΑ της Λεωφόρου Ποσειδώνος χαρίζοντάς μας μαγικές και μοναδικές ανοιξιάτικες νύχτες…

Αφήστε το σχόλιό σας