Ήταν πάντα «Το Καλύτερο Παιδί» ο Γιάννης Πλούταρχος;

Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει στο περιοδικό «People» και αποκαλύπτει τις αθέατες πτυχές του χαρακτήρα του, αλλά και τη στάση που κρατά απέναντι στα μέλη της οικογένειάς του.

Έχει ταυτιστεί με το προσωνύμιο «Το Καλύτερο Παιδί», χάρη στην ομότιτλη επιτυχία. Έχει υπάρξει «κακό παιδί», έστω για λίγο;

«Σαφέστατα έχω υπάρξει και “κακό παιδί”», παραδέχεται.

«Μου αρέσει να χαλιναγωγώ τα συναισθήματά μου και να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου σε μια στιγμή έντασης ώστε να δω πόσο δίκαια ή όχι αντιδρώ. Έχω πολλές αντοχές στο θυμό και δεν θυμώνω εύκολα. Όταν, όμως, συμβεί, είναι εκρηκτικό. Αλλά και πάλι δεν θα γίνει μπροστά στους άλλους, αλλά απέναντι στο εαυτό μου και μόνο», εξηγεί.

Συμβαίνει το ίδιο και με τα παιδιά του; 

«Είμαι αυστηρός μαζί τους μόνο σε σοβαρά θέματα. Στα παιδιά μου θα μιλήσω πάντα με ειλικρίνεια. Είμαι ανοιχτός μαζί τους και κατάφερα να έχουμε έναν καταπληκτικό κώδικα επικοινωνίας. Θέλω να είμαι δίπλα τους χωρίς να παριστάνω το φωτεινό παντογνώστη. Και εγώ μαθαίνω μαζί τους μέρα με τη μέρα», απαντά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Διαδραμάτισε ρόλο στη δημιουργία μίας μεγάλης οικογένειας, η οικονομική αποκατάσταση μέσα από τη δουλειά του;

«Όταν πήρα την απόφαση να κάνω οικογένεια, δεν ήμουν καθόλου καλά οικονομικά. Όταν η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο πρώτο μας παιδί, δεν είχαμε λεφτά ούτε για παγωτό. Σίγουρα η οικονομική άνεση έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά τα δικά μας παιδιά δεν ήρθαν στην τύχη, με μόνη εξαίρεση το τελευταίο μας παιδάκι, που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη», λέει.

Γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος έχει «μετανιώσει για πολλά πράγματα»;

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarxos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας