«Έρωτα Θεέ και Κλέφτη», τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος και μας σαγηνεύει με μία δημιουργία που υπογράφει μουσικά ο γιος του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας παρασύρει στα πιο ερωτικά μονοπάτια με όχημα τη νέα επιτυχία του.

Το «Έρωτα Θεέ και Κλέφτη» είναι το τρίτο single του διπλά πλατινένιου άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και διαδέχεται την ομότιτλη επιτυχία του πολυσυλλεκτικού δίσκου και το «Κοίταξέ Με».

Το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του περασμένου έτους. Το υπέροχο τραγούδι που μας ταξίδεψε αναρριχήθηκε έως την κορυφαία τριάδα του Airplay Chart και έχει σπάσει το φράγμα των 13,3 εκατομμυρίων συνολικών επισκέψεων στο YouTube.

Στη συνέχεια, η σκυτάλη δόθηκε στο «Κοίταξέ Με», ένα απρόσμενο ντουέτο του Γιάννη Πλούταρχου με την πρωτοεμφανιζόμενη Diana, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από αυτή την κορυφαία συνύπαρξη. Το video clip έχει προβληθεί 8,1 εκατομμύρια φορές στο YouTube και έχει το τραγούδι έχει ανέβει το Νο9 του ελληνικού Airplay Chart.

«Έρωτα Θεέ και Κλέφτη», θα τραγουδά πλέον ο Γιάννης Πλούταρχος για να μας ξεναγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι έρωτα που θα κλέψει τις καρδιές μας.

Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο του.

Τους στίχους καταθέτει ο διακεκριμένος στιχουργός Σαράντης Αλιβιζάτος, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών με ανεξίτηλο αποτύπωμα, όπως τα «Ένα Γράμμα», «Θάλασσες», «Σε Γυρεύω», «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί», «Θα ‘Θελα Να Ήσουνα Εδώ», «Με Τους Αλήτες» κ.ά.

Ένας κατ’ εξοχήν ερωτικός τραγουδιστής σε ένα μαγικό τραγούδι! Το «Έρωτα Θεέ και Κλέφτη» και ο διπλά πλατινένιος δίσκος «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας