Ο Γιάννης Πλούταρχος θα ντύσει με τη φωνή του το τραγούδι της θεατρικής παράστασης «Έφη. Από το ευτυχία», η οποία θα ξεκινήσει τις παραστάσεις σε λίγο καιρό στο θέατρο Αποθήκη.

 

Η παράσταση «Έφη. Από το ευτυχία» είναι ένας μονόλογος της ψυχολόγου Κατερίνας Μαγγανά, που θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, σε σκηνοθεσία του Ακύλα Καραζήση, ο οποίος θα ανέβει στο θέατρο Αποθήκη.

Το θεατρικό έργο αφορά τη ζωή ενός 45χρονου οικογενειάρχη και τις ανατροπές που πραγματοποιούνται στη ζωή του όταν εμφανίζεται ο παιδικός του έρωτας με ένα μυστικό!

Όσον αφορά το τραγούδι της παράστασης, το οποίο θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Πλούταρχος, είναι ένα βαρύ ζεϊμπέκικο με τίτλο «Μια αγάπη, μια ζωή» και έχει γραφτεί ειδικά για τις σκοπούς της παράστασης, σε μουσική του επιτυχημένου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους τη Δημήτρη Τσάφα.

Το τραγούδι, το οποίο θα βάλει πλώρη να γίνει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς θα βρίσκεται στην επανέκδοση της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του καλύτερου παιδιού του ελληνικού τραγουδιού «Η δύναμη του έρωτα»η οποία αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων σε ένα διάστημα ενός μήνα, διάστημα παραπλήσιο και με την έναρξη της παράστασης «Έφη. Από το ευτυχία».

Το τραγούδι κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας