Ο Γιάννης Πλούταρχος σας καλεί να ανακαλύψετε τα τραγούδια του καινούριου άλμπουμ του, πριν κυκλοφορήσει επίσημα.

Ο δίσκος της χρονιάς έρχεται και τον ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη τιτλοφορείται «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου από τη Heaven Music και εμπεριέχει 20 ολοκαίνουρια τραγούδια που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσουν, θα καθηλώσουν και θα αγαπηθούν.

Το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» γίνεται πραγματικότητα χάρη στις εμπνεύσεις καταξιωμένων δημιουργών, υπογραφές εχέγγυο για ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος φέρνει καθημερινά στη δημοσιότητα τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Spotify, έως ότου συμπληρωθεί ολόκληρο το μωσαϊκό του CD.

Μετά από τα τραγούδια «Τα Αυτονόητα» (Ιορδάνης Παύλου – Αγγελική Μακρυνιώτη), «Στου Έρωτα Την Πόλη» – «Μη Μιλάς» (Πέτρος Ιακωβίδης) και «Δεν Υπάρχεις» (Κυριάκος Παπαδόπουλος – Ηλίας Φιλίππου) που ξετύλιξαν πρώτα το νήμα, τη σειρά παίρνουν άλλες τέσσερις δημιουργίες.

Σήμερα, ερχόμαστε σε επαφή με το «Κάθε Τόσο Που Θα Βρέχει», το «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη», το «Όλα Εντάξει» και το «Σε Τέσσερις Τοίχους».

Συγχρόνως, έχει ξεκινήσει η αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση της επόμενης μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Πλούταρχου, «Άλλον Άνθρωπο».

Τα επόμενα τέσσερα τραγούδια
από το άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

«Κάθε Τόσο Που Θα Βρέχει»
Μουσική – Στίχοι: Λεμονής Σκοπελίτης

«Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη»
Μουσική: Γιώργος Κακοσαίος
Στίχοι: Σαράντης Αλιβιζάτος

«Όλα Εντάξει»
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης
Στίχοι: Αγγελική Μακρυνιώτη

«Σε Τέσσερις Τοίχους»
Μουσική: Παναγιώτης Καπίρης
Στίχοι: Βασίλης Γεωργιάδης

Δείτε επίσης: Τα τραγούδια και οι δημιουργοί
του νέου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarxos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας