Ασταμάτητη είναι επιτυχία για το νέο δίσκο που μας χάρισε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος προσθέτει άλλη μία πλατίνα στον καινούριο άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», που έχει βρει θερμή ανταπόκριση στους ακροατές.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο με 20 ολοκαίνουρια τραγούδια. Ένα πολυσυλλεκτικό, καλοδουλεμένο και απολαυστικό άλμπουμ με τον Γιάννη Πλούταρχο σε καθηλωτικές ερμηνείες και μία ανανεωμένη ματιά επάνω στις μελωδίες και τους στίχους που τον έχουμε αγαπήσει.

Η ομότιτλη επιτυχία του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του περασμένου έτους. Το υπέροχο τραγούδι που μας ταξίδεψε αναρριχήθηκε έως την κορυφαία τριάδα του Airplay Chart και έχει σπάσει το φράγμα των 12,5 εκατομμυρίων συνολικών επισκέψεων στο YouTube.

Πλέον η σκυτάλη των επιτυχιών έχει δοθεί στο «Κοίταξέ Με», ένα απρόσμενο ντουέτο του Γιάννη Πλούταρχου με την πρωτοεμφανιζόμενη Diana, η οποία συστήνεται στο ευρύ κοινό μέσα από αυτή την κορυφαία συνύπαρξη. Το τραγούδι έχει προβληθεί 6,8 εκατομμύρια φορές στο YouTube και έχει εμφανιστεί στο Top 15 του ελληνικού Airplay Chart.

Γιάννης Πλούταρχος - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου (CD album cover) - Hit Channel

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσε η IFPI, το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» αναδείχθηκε ως το πρώτο CD σε πωλήσεις για το 2017 στην ελληνική αγορά, ένα πολύ σημαντικό ορόσημο που πέτυχε ο Γιάννης Πλούταρχος στο σύντομο διάστημα των δύο μηνών από την κυκλοφορία του.

Έχοντας γίνει πλατινένιος μέσα σε λίγες ημέρες, ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου έχει διατηρήσει τα ηνία του επίσημου IFPI Chart για οχτώ εβδομάδες, ανεβάζοντας το επίπεδο της διάκρισής του: Το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» είναι πλέον διπλά πλατινένιο.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου σε μία ειδική εκδήλωση αποκλειστικά για τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμού 949», η οποία θα λάβει χώρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Πλούταρχος, το «Φωταέριο».

Το διπλά πλατινένιο CD «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

«Κοίταξέ Με»: Ο Γιάννης Πλούταρχος
σε ένα ντουέτο – έκπληξη με την Diana

Γιάννης Πλούταρχος - Diana - Κοίταξέ Με (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας