Ο Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τα καινούρια τραγούδια του και «τρυπώνουμε» στα παρασκήνια!

Μόλις χθες (7/2) σας ενημερώσαμε σχετικά με την επάνοδο του Γιάννη Πλούταρχου στη Θεσσαλονίκη και τη συνέχιση της συνεργασίας του με το Μίμη Πλέσσα (Διαβάστε περισσότερα εδώ), αναφέροντας παράλληλα και ότι η δισκογραφική επιστροφή του αγαπημένου καλλιτέχνη έχει δρομολογηθεί.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική δουλειά του και η επίσημη ιστοσελίδα του, www.yannis-ploutarchos.gr, εξασφάλισε για όλους εσάς και παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια των ηχογραφήσεων!

Στις φωτογραφίες ανάμεσα στους συνεργάτες του Γιάννη Πλούταρχου στο Studio 111, το μέρος όπου ο καλλιτέχνης έχει ηχογραφήσει όλους τους δίσκους του, διακρίνεται η στιχουργός Ναταλί (βλ. 2η φωτογραφία), η οποία κατά το παρελθόν έχει υπογράψει στιχουργικά κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που στιγμάτισαν την καριέρα του τραγουδιστή, όπως τα «Καλύτερο παιδί»«Υπήρχαν όρκοι»«Σε ξεπέρασα»«Σαν να είσαι εδώ» και όχι μόνο.

Από ό,τι φαίνεται, οι δύο πλευρές ξανασμίγουν δισκογραφικά και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, εκτός του ότι θα είναι επιτυχημένο, αναμένεται εν αγωνιωδώς!

Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook…

Αφήστε το σχόλιό σας