Γιάννης Πλούταρχος
Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που βάζει στόχο να κατακτήσει την κορυφή!

Μπορεί η ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε ανακοινωθεί αρχικά να ήταν η 18η Δεκεμβρίου, αλλά τελικά λίγο κάποιες επιτυχίες της «τελευταίας στιγμής» και λίγο οι επερχόμενες εμφανίσεις του στην Αθήνα και στο «Θέα» από το Πάσχα, καθυστερούν τη στιγμή που ο νέος δίσκος του τραγουδιστή θα βρεθεί στα ράδια των δισκοπωλείων.

Σύμφωνα  λοιπόν με Δελτίο Τύπου της δισκογραφικής εταιρίας Heaven Music, η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «ΚΑΤΩ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ»  κυκλοφορεί στις 4 ΜΑΡΤΙΟΥ. Τα «Να’σαι καλά» και «Δε με παίρνει» , είναι τα δύο νέα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο CD, τα οποία ήδη ακούμε από το ραδιόφωνο και έχουν αποκτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κοινού από την πρώτη στιγμή!

Μια ακόμη δισκογραφική δουλειά, που όπως όλα δείχνουν θα αγαπηθεί πολύ από τους θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη και θα μας χαρίσει, ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι στα μονοπάτια της μουσικής…

Αφήστε το σχόλιό σας