Με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι προλογίζει ο Γιάννης Πλούταρχος το νέο δίσκο του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται στα κατώφλι της κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, την οποία θα υποδεχθεί με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Hit Channel, το νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ του αγαπημένου καλλιτέχνη τιτλοφορείται «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Ο δίσκος έχει δανειστεί τον τίτλο του από την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου, «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» που έχει τύχει ζεστής αποδοχή, καθότι διατηρείται σταθερά στην κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart, ενώ συγκεντρώνει πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η υπέροχη μελωδική μπαλάντα παραδίδει τη σκυτάλη σε ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, το οποίο σημαδεύεται από εκείνες τις στιβαρές ερμηνείες που αγαπάμε να ακούμε από τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η καινούρια επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου ονομάζεται «Άλλον Άνθρωπο». Η σύνθεση είναι δημιούργημα του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι του Θάνου Παπανικολάου, των δύο δημιουργών που έχουν υπογράψει το «Ένας Άντρας Που Αγαπούσε Δίχως Όρια» (2006), το «Δε Θέλω Άλλο» με το «Εγώ Κουβέντα Δε Θα Πω» (2011) και φέτος το «Σταμάτησα Σε Σένα».

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου ανά επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από τη Heaven Music. Έως τότε μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το «Άλλον Άνθρωπο» παρακάτω, με το τραγούδι να αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

«Μια χαρά να περνάς, όμως μην περπατάς στο δικό μου το δρόμο»

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει
το εξώφυλλο του νέου CD «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarhos (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας