Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί δύο νέες μεγάλες επιτυχίες & σας προσκαλεί να επιλέξετε εσείς ποιο θα είναι το καινούριο single του!

Δύο ολοκαίνουρια τραγούδια συστήνει στους ακροατές ο Γιάννης Πλούταρχος.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Κατά Τ’Άλλα Καλά» και «Ναρκοπέδιο η Ζωή Μου», ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να κατακλύσει για μία ακόμη τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Δύο νέα μουσικά κομμάτια που αποτελούν παράλληλα προπομπό της πολυαναμενόμενης καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του «καλύτερου παιδιού» του ελληνικού πενταγράμμου και διεκδικούν τη… ψήφο σας, μέσω γνωστού αθηναϊκού ραδιοσταθμού, για την ανάδειξη του επόμενου single του Γιάννη Πλούταρχου!

«Ο Άνθρωπός σου» – «Έχεις Φύγει Λίγες Μέρες»

«Ο Άνθρωπός σου» σε μουσική και στίχους των Λεμονή Σκοπελίτη και Ελένης Γιαννατσούλια αντίστοιχα και «Έχεις Φύγει Λίγες Μέρες» σε μουσική Πάνου Καπίρη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, είναι τα δύο καινούρια τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου που σύντομα θα δοθούν στη διάθεση των ακροατών από τη Minos – EMI.

Τη συγκεκριμένη περίοδο ο Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται σε μία μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, όπου συνοδεύεται, μάλιστα, επί σκηνής από τους συνθέτες των δύο νέων κομματιών του, Πάνο Καπίρη και Λεμονή Σκοπελίτη.

Συντονιστείτε στον Derti 98.6 fm κι επιλέξτε εσείς ποιο θα είναι το νέο single του Γιάννη Πλούταρχου που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου!

«Ο Άνθρωπός σου»

«Έχεις Φύγει Λίγες Μέρες»

Το καινούριο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας