Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς έδωσαν μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στην πόλη με την παρουσία 5.000 ατόμων!

Κάθε καλλιτέχνης αποτελεί πρωτίστως μία ανθρώπινη μονάδα και μέλος της κοινωνίας και ως δημόσιο πρόσωπο δεν πρέπει να το ξεχνά αυτό. Για πολλούς θεωρείται ζήτημα ηθικής η αγάπη που προσφέρει έμπρακτα το κοινό στον καθένα να μη «βρίσκει τοίχο» αλλά να ανταποδίδεται, και δη στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χωρίς να πλέκεται το εγκώμιο κανενός, ο Γιάννης Πλούταρχος (και) φέτος βρίσκεται με το δικό του τρόπο κοντά στα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες δίνοντας – αφιλοκερδώς – μία σειρά φιλανθρωπικών συναυλιών σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Σχεδόν σε όλες τις συναυλίες η στήριξη ήταν πιο ουσιαστική από ποτέ καθώς το «αντίτιμο» για την παραλαβή προσκλήσεων ήταν η προσκόμιση τριών τουλάχιστον τροφίμων συγκεκριμένων κατηγοριών.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Ιούνιο στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στην Αθήνα, με πάνω από 5.500 άτομα να δίνουν το βροντερό παρόν και να αποδεικνύουν ότι «στα δύσκολα μπορούμε ΜΑΖΙ».

Η συνέχεια δόθηκε στα τέλη του Αυγούστου στην Αταλάντη, με τα έσοδα αυτή τη φορά να διατίθενται στους αναξιοπαθούντες του τοπικού Δήμου.

Λίγο πριν την επανάληψη της μεγάλης συναυλίας αλληλεγγύης στο Κατράκειο Θέατρο στις 16 Σεπτεμβρίου, με στόχο ξανά τη συγκομιδή τροφίμων, διοργανώθηκε στο ίδιο πνεύμα άλλη μία φιλανθρωπική βραδιά.

Συγκεκριμένα στο Κιλκίς την προηγούμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 5.000 άτομα ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του τοπικού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πρωτοβουλία του οποίου ήταν η εν λόγω εκδήλωση. Ο Γιάννης Πλούταρχος δέχτηκε μετά χαράς την πρόταση της διοίκησης του οργανισμού και μετέβη στην πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχοντας στην πρωτοποριακή αυτή κίνηση.

Μία αξέχαστη νύχτα για τον κόσμο που παρευρέθηκε αφού και απόλαυσε ζωντανά τον αγαπημένο τραγουδιστή του στις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ο στόχος επετεύχθη.

Μπορείτε να δείτε τις κυριότερες στιγμές της βραδιάς στο παρακάτω video, όπως και στην φωτογραφική παρουσίαση στην αρχή του άρθρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επανάληψη της μεγάλης συναυλίας αλληλεγγύης στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας μπορείτε να επισκεφθείτε το ακόλουθο άρθρο: Γιάννης Πλούταρχος | Δεύτερη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο Κατράκειο Θέατρο

Αφήστε το σχόλιό σας