Ο Γιάννης Πλούταρχος μετρά αντίστροφα.

Μία ανάσα πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ της χρονιάς! Ο Γιάννης Πλούταρχος επανέρχεται με έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχει κάνει πράξη τα τελευταία χρόνια και σας καλεί να τον ανακαλύψετε πριν διατεθεί επίσημα.

Η νέα και πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη τιτλοφορείται «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και ορίζεται από 20 ολοκαίνουρια τραγούδια που θα εκπλήξουν και θα δώσουν άλλο νόημα στην καθημερινότητά μας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος φέρνει καθημερινά στη δημοσιότητα τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Spotify, έως ότου συμπληρωθεί ολόκληρο το ψηφιδωτό του νέου CD.

Μετά από τα τραγούδια «Τα Αυτονόητα» (Ιορδάνης Παύλου – Αγγελική Μακρυνιώτη), «Στου Έρωτα Την Πόλη» – «Μη Μιλάς» (Πέτρος Ιακωβίδης), «Δεν Υπάρχεις» (Κυριάκος Παπαδόπουλος – Ηλίας Φιλίππου), «Κάθε Τόσο Που Θα Βρέχει» (Λεμονής Σκοπελίτης), «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» (Γιώργος Κακοσαίος – Σαράντης Αλιβιζάτος), «Όλα Εντάξει» (Γιάννης Φρασέρης – Αγγελική Μακρυνιώτη) και «Σε Τέσσερις Τοίχους» (Πάνος Καπίρης – Βασίλης Γεωργιάδης), η συνέχεια δίνεται με ακόμα τέσσερα τραγούδια.

Πρόκειται για τα «Καρδιά Μου Αλήτισσα», «Θέλω Εσένα», «Μ’ Ακούς» και «Έρχεται Μπόρα».

Συγχρόνως, έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Δευτέρα (16/10) η αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση της επόμενης μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Άλλον Άνθρωπο».

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου, «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», κυκλοφορεί επίσημα την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου από τη Heaven Music για να γίνει ανάρπαστος.

Τα επόμενα τέσσερα τραγούδια
από το δίσκο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

«Καρδιά Μου Αλήτισσα»
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου

«Θέλω Εσένα»
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

«Μ’ Ακούς»
Μουσική – Στίχοι: Αλέξης Σέρκος

«Έρχεται Μπόρα»
Μουσική: Γιάννης Πλούταρχος
Στίχοι: Ναταλί

Δείτε επίσης: Τα τραγούδια και οι δημιουργοί
του νέου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarhos (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας