Τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του μοιράζεται με τους ακροατές ο Γιάννης Πλούταρχος, πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί το δίσκο της χρονιάς!

Ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες στις τάξεις του κοινού, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με την επιτυχία, μας χαρίζει είκοσι ολοκαίνουρια τραγούδια που θα αποτελέσουν βάση για καθηλωτικές ερμηνείες και ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι σε όλες τις εκφάνσεις του έρωτα.

Στο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» συναθροίζεται μία σειρά καταξιωμένων δημιουργών που καταθέτουν τις εμπνεύσεις τους και εγγυώνται το υψηλό επίπεδο του νέου δισκογραφικού εγχειρήματος του Γιάννη Πλούταρχου.

Τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» θα έρχονται στη δημοσιότητα από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα στην πλατφόρμα του Spotify έως ότου συμπληρωθεί το παζλ, προκειμένου να τα ανακαλύψετε.

Το νήμα αρχίζουν να ξετυλίγουν τα τραγούδια «Τα Αυτονόητα»«Στου Έρωτα Την Πόλη»«Μη Μιλάς» και «Δεν Υπάρχεις», που εντυπωσιάζουν από το πρώτο άκουσμα και αυξάνουν την ανυπομονησία για το σύνολο.

Επιπροσθέτως, από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου αρχίζει η αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση της επόμενης μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Πλούταρχου, με την ονομασία «Άλλον Άνθρωπο», ένα τραγούδι σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου, «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», κυκλοφορεί επίσημα την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου από τη Heaven Music για να γίνει ανάρπαστος.

«Τα Αυτονόητα»
Μουσική: Ιορδάνης Παύλου
Στίχοι: Αγγελική Μακρυνιώτη

«Στου Έρωτα Την Πόλη»
Μουσική – Στίχοι: Πέτρος Ιακωβίδης

«Μη Μιλάς»
Μουσική – Στίχοι: Πέτρος Ιακωβίδης

«Δεν Υπάρχεις»
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου

Δείτε επίσης: Τα τραγούδια και οι δημιουργοί
του νέου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarxos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας