Ο Γιάννης Πλούταρχος πραγματοποίησε ακόμη μία συναυλία αλληλεγγύης στο Κατράκειο Θέατρο με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ικανοποιητικά!

«Στα δύσκολα μπορούμε μαζί». Με αυτό το σύνθημα ο Γιάννης Πλούταρχος πραγματοποίησε το καλοκαίρι μία σειρά φιλανθρωπικών συναυλιών, με αφιλοκερδή συμμετοχή εκ μέρους του και χωρίς τυμπανοκρουσίες και προβολή από τα μέσα, στις οποίες τέθηκε ως στόχος η συγκέντρωση τροφίμων προς διαμοιρασμό σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η διαδικασία ήταν απλή. Για να αποκτηθεί πρόσκληση για κάποια από τις συναυλίες έπρεπε ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει στον τοπικό Δήμο τουλάχιστον 3 τρόφιμα από μία λίστα συγκεκριμένων κατηγοριών.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Ιούνιο στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στην Αθήνα, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στο κάλεσμα, όμως οι καιρικές συνθήκες εκείνης της βραδιάς δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Έπειτα, στις 9 Σεπτεμβρίου, ήταν η σειρά των κατοίκων του Κιλκίς να δεχθούν την πρόσκληση του Γιάννη Πλούταρχου και του τοπικού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρό με τον τελικό απολογισμό να καταγράφει ότι παρευρέθηκαν και συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο σε αυτή την προσπάθεια πάνω από 5.000 άτομα.

Είχε προηγηθεί μάλιστα και μία μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην πόλη της Αταλάντης, στις 29 Αυγούστου, με τα έσοδά να διατίθενται σε αναξιοπαθούντες του Δήμου Λοκρών.

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε (για το καλοκαίρι τουλάχιστον) με τον καλύτερο τρόπο στο σημείο που ξεκίνησε. Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Όπως προαναφέρθηκε, το βράδυ της 13ης Ιουνίου η συναυλία διακόπηκε λόγω εκδήλωσης βροχής με το Γιάννη Πλούταρχο όμως να δίνει την υπόσχεση της επανάληψής της.

Η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και στήριξης διοργανώθηκε ξανά μαζί με το Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη την προηγούμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Περίπου 8.000 έδωσαν το παρόν, γεμίζοντας ασφυκτικά το υπαίθριο θέατρο, και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν πλησίασαν τους 21,5(!) τόνους αποδεικνύοντας ότι πράγματι «Στα δύσκολα μπορούμε μαζί».

Όσοι βρέθηκαν στο Κατράκειο Θέατρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη σε όλες τις μεγάλες παλιές και νέες επιτυχίες τους και όχι μόνο.

Μπορείτε να δείτε στιγμές από τη μεγάλη συναυλία στα παρακάτω βίντεο…

Αφήστε το σχόλιό σας