Ο Γιάννης Πλούταρχος και η νέα μεγάλη επιτυχία «Θέμα Χρόνου» κατέχουν την πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay!

Ήταν «Θέμα Χρόνου» να συμβεί, καθότι τίποτα λιγότερο δεν είναι αναμενόμενο όταν σμίγει δισκογραφικά ένας καλλιτέχνης όπως ο Γιάννης Πλούταρχος με έναν πολυσύνθετο δημιουργό όπως ο Φοίβος.

Η νέα δισκογραφική δουλειά τους με γενικό τίτλο «Θέμα Χρόνου» κοσμείται από δώδεκα ολοκαίνουρια τραγούδια, πλαισιωμένα από τους στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, του Φοίβου και του Ισαάκ Σούση.

Το ομότιτλο τραγούδι «Θέμα Χρόνου», σε μουσική Φοίβου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια – που προμήνυε το άλμπουμ, μονοπωλεί ακατάπαυστα τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Χαρακτηριστικά, ο απολογισμός της εβδομάδας που διανύσαμε (25/04 – 01/05/2016) το καταγράφει στο νούμερο ένα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου!

Γιάννης Πλούταρχος - Θέμα Χρόνου (airplay No1) - Hit Channel
Το «Θέμα Χρόνου» έχει την πρωτιά του airplay, όπως καταγράφεται από τη Media Inspector.

Το «Θέμα Χρόνου» υπερπήδησε τον πήχη των προηγούμενων επιτυχιών του Γιάννη Πλούταρχου, οι οποίες έφτασαν μία ανάσα από την «πηγή». Το «Ο Άνθρωπός Σου» είχε αναρριχηθεί έως τη δεύτερη θέση του ελληνικού airplay και το «Γιατί Έχω Εσένα» με το «Μια Καλησπέρα» έως την τρίτη.

Το κρεσέντο της επιτυχίας συμπληρώνεται με την παραμονή του καινούριου δίσκου στην κορυφή του chart πωλήσεων της IFPI για τέταρτη συνεχομένη εβδομάδα. Ο Γιάννης Πλούταρχος, μάλιστα, έγινε για πολλοστή φορά πλατινένιος από τις πρώτες στιγμές διάθεσης της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Οι εμφανίσεις του στο «Posidonio», το χώρο όπου έζησε συσσωρευμένα όλη την ανέλιξη της καριέρας του, ολοκληρώνουν ιδανικά την περίοδο για το Γιάννη Πλούταρχο.

Ακούστε το «Θέμα Χρόνου» παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας