Ελάτε σε επαφή με ένα ακόμα δείγμα από το «Σταμάτησα Σε Σένα», τη νέα επιτυχία που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες ο Γιάννης Πλούταρχος!

Ο Γιάννης Πλούταρχος επανέρχεται με ολοκαίνουριο τραγούδι και εμείς γευόμαστε άλλο ένα απόσπασμά του προτού κυκλοφορήσει επίσημα.

Μετά την απρόσμενη δισκογραφική συνάντηση με το Φοίβο που είχε ως καρπό το πλατινένιο άλμπουμ «Θέμα Χρόνου» και ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το ομώνυμο single και τα «Μια Καλησπέρα» και «Μ’ Έχει Πάρει Κάτω», ο αγαπημένος καλλιτέχνης προχώρησε σε μία επιπλέον απροσδόκητη σύμπραξη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ένωσε δυνάμεις με τους Kings στη συνεργασία – ντουέτο της χρονιάς με το «Όσο Θα Λείπεις» για να εκτοξευτούν στις προτιμήσεις ακροατών και ραδιοφώνων από την πρώτη στιγμή.

Δείτε το απίστευτο video clip
Γιάννη Πλούταρχου και Kings για το «Όσο Θα Λείπεις»

Ενόσω οι κοινές εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα και τους Kings στην παραλιακή συνεχίζονται απρόσκοπτα έως τα τέλη Μαρτίου, μονοπωλώντας τη νυχτερινή Αθήνα, το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου μας συστήνει τα επόμενα δισκογραφικά δείγματά του.

Στην καινούρια δισκογραφική δουλειά του ο Γιάννης Πλούταρχος αναμένεται να συνυπάρξει με μία πλειάδα καταξιωμένων δημιουργών, οι οποίοι εγγυώνται για το τελικό και συνολικό άκουσμα.

«Σταμάτησα Σε Σένα»

Πρώτος προάγγελος του άλμπουμ είναι ένα νέο τραγούδι στο γνώριμο ερμηνευτικό ύφος του Γιάννη Πλούταρχου που έχουμε αγαπήσει με τίτλο «Σταμάτησα Σε Σένα».

Η σύνθεση είναι δημιουργία του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι του Θάνου Παπανικολάου.

Η επόμενη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου μόλις ξεκίνησε να μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες ανά τη χώρα για να κυκλοφορήσει με κάθε επισημότητα τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου από τη Heaven Music.

Περιμένοντας μέχρι εκείνη την ημέρα μπορείτε να απολαύσετε ένα ακόμη απόσπασμα από το «Σταμάτησα Σε Σένα» παρακάτω!

«Σταμάτησα λοιπόν να θέλω και να νιώθω
Να πάρεις για ένα «γεια» δεν έκανες τον κόπο
Δεν το ‘μαθε κανείς, ακόμα ζω στο ψέμα
Δεν έχω πια ζωή, σταμάτησα σε σένα

Σταμάτησα λοιπόν να ακούω όσα λέω
Σε βρίζω και μετά στο μαξιλάρι κλαίω
Δεν είμαστε μαζί, δεν είμαι με κανένα
Δεν έχω πια ζωή, σταμάτησα σε σένα»

Διαβάστε ακόμα:
Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα συνεχίζουν μαζί

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας