Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις που θα επιφυλάσσει ο Γιάννης Πλούταρχος στον καινούριο δίσκο του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος προετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Ο απόηχος της απρόσμενης σύμπραξης – ντουέτου του Γιάννη Πλούταρχου με τους Kings στο «Όσο Θα Λείπεις» διατηρείται ακόμη δυνατός. Έχοντας αναρριχηθεί έως την κορυφαία τετράδα του ελληνικού airplay, η συνεργασία της χρονιάς και το ολότελα ανατρεπτικό video clip που τη συνοδεύει εντοπίζεται μία ανάσα πριν τη συμπλήρωση δέκα εκατομμυρίων προβολών, τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία της από τη Minos EMI / Universal.

Γιάννης Πλούταρχος & Kings
τραγουδούν ζωντανά το «Όσο Θα Λείπεις» (video)

Τους τελευταίους μήνες, ο Γιάννης Πλούταρχος επισκέπτεται σε σχεδόν καθημερινή βάση το στούντιο για να ηχογραφήσει τον επόμενο προσωπικό δίσκο του.

Οι ήδη εντατικές προετοιμασίες κορυφώνονται, καθώς την άνοιξη ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα περιοδεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο χρόνος πιέζει προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά. Στα τέλη του Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθούν και οι ανάρπαστες εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου με την Πέγκυ Ζήνα στην παραλιακή.

Ανάμεσα στους συντελεστές που θα συμβάλλουν με τις συνθέσεις και τους στίχους τους στο άλμπουμ υπάρχουν καταξιωμένοι δημιουργοί με τους οποίους ο Γιάννης Πλούταρχος έχει διασταυρωθεί και κατά το παρελθόν είτε συχνότερα είτε αραιότερα.

Όπως φαίνεται, μεταξύ τους συγκαταλέγεται και ο Αλέξης Σέρκος.

Οι φανατικοί θαυμαστές του τραγουδιστή γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που μας έχει χαρίσει τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες όπως τα «Αχ Κορίτσι Μου», «Ποιο Μονοπάτι», «Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα», «Η Αυτοκαταστροφή Σου», «Λεπτομέρειες», «Αφιερωμένο», «Τι Μπήκε Ανάμεσά Μας» (ντουέτο με την Κωνσταντίνα), «Σε Θέλω», «Δεν Τηλεφώνησες», οι οποίες φέρουν διάπλατο το όνομά του.

Στον Αλέξη Σέρκο πιστώνονται και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου όπως τα «Όλα Ήταν Ψέματα», «Με Τι Καρδιά», «Κάπου Ανάμεσα Στο Ψέμα», «Εγκατάλειψη», «Ραντεβού Το Σεπτέμβρη», «Μες Στον Κόσμο Αυτό» και άλλα.

QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις το Γιάννη Πλούταρχο;

Όπως όλα δείχνουν, πέντε χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική συνάντησή τους, το άκρως ταιριαστό – εγγύηση δίδυμο του Γιάννη Πλούταρχου στην ερμηνεία και του Αλέξη Σέρκου στην τραγουδοποιία ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν νέες συγκλονιστικές στιγμές.

Μία φωτογραφία του δημιουργού των τεράστιων επιτυχιών μαζί με τον καλλιτέχνη στο στούντιο ήταν αρκετή για να εξιτάρει το κοινό του Γιάννη Πλούταρχο.

Δε χρειάζεται να γραφτούν περισσότερα, αναμένουμε το αποτέλεσμα με ανυπομονησία και ενθουσιασμό!

Μην το χάσετε: Δείτε το απίστευτο video clip
του Γιάννη Πλούταρχου και των Kings στο «Όσο Θα Λείπεις»

Kings & Γιάννης Πλούταρχος - Όσο θα λείπεις (video clip 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας