Με το κοινό της Θεσσαλονίκης θα ανταμώσουν, για πρώτη φορά μαζί, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα σκοπεύουν να μεταφέρουν τις κοινές εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη.

Δύο από τους πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πεντάγραμμο, με αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, χαρίζοντας βραδιές γεμάτες καθηλωτικές ερμηνείες, έρωτα, συγκίνηση και κέφι σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν.

Δείτε επίσης: Το νέο τραγούδι του
Γιάννη Πλούταρχου, «Σταμάτησα Σε Σένα», έφτασε

Μονοπώλησαν τις επιλογές του κοινού στη νυχτερινή Αθήνα, παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων επί έξι μήνες, όσο διήρκεσε η παρουσία τους στην παραλιακή σε ένα πρόγραμμα αντάξιο της πορείας τους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα επεκτείνουν την άκρως επιτυχημένη σύμπραξη επί σκηνής, παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα και στο κοινό της Θεσσαλονίκης να τους απολαύσει μαζί, αφού η προηγούμενη συνάντησή τους (την άνοιξη του 2013) έμεινε μόνο στην πρωτεύουσα.

Δείτε επίσης: «Απαγορεύω», η επιτυχία
της Πέγκυ Ζήνα που θα αγαπηθεί, κυκλοφορεί

Παρεμπιπτόντως, ο Γιάννης Πλούταρχος θα περιοδεύσει – όπως είναι προγραμματισμένο – στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, από τις 21 Απριλίου έως τις 21 Μαΐου, για να δώσει δώδεκα μοναδικές συναυλίες κοντά στον απόδημο ελληνισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη, όπως και για το νυχτερινό κέντρο που θα τους φιλοξενήσει θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης: Μία λαμπερή πρεμιέρα,
μία μαγική βραδιά για Γιάννη Πλούταρχο και Πέγκυ Ζήνα

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα @ Posidonio - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας