Μαζί θα συνεχίσουν και το υπόλοιπο διάστημα ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα δίνουν δεύτερη παράταση στις κοινές και απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις τους.

Μία μεγάλη συνάντηση μεταξύ δύο μεγάλων καλλιτεχνών. Δύο από τους καλύτερους, πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές της γενιάς τους αντάμωσαν για να προσφέρουν απλόχερα νύχτες γεμάτες διαχρονικές επιτυχίες και καθηλωτικές ερμηνείες.

Μόνο η ανακοίνωση της είδησης για τη (νέα) συνύπαρξή τους επί σκηνής ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει το κοινό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος σμίγει ξανά
με το δημιουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών του

Από τις 30 Σεπτεμβρίου ο κόσμος εκδηλώνει έμπρακτα τον ενθουσιασμό του, κατακλύζοντας κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου το «Posidonio», το χώρο που τους φιλοξενεί.

Οι καταξιωμένες πορείες που έχουν διαγράψει ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα στο ελληνικό πεντάγραμμο διαθέτουν πολλά κοινά. Όσα στοιχεία μοιράζονται έχουν δημιουργήσει αδιαμφισβήτητα ένα καλλιτεχνικό δίδυμο με εξαιρετικά μεγάλη δυναμική.

Μία συνεργασία αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες, με τη φιλία και το καλό τραγούδι στη βάση της, κέρδισε το χειροκρότημα και την αγάπη, μονοπωλώντας τις επιλογές στη νυχτερινή Αθήνα.

Νέα παράταση

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα - Hit Channel

Κι ενώ είχαν λάβει ήδη μία πρώτη παράταση έως τα τέλη Φεβρουαρίου, η επιθυμία του κοινού να τους απολαμβάνει κάτω από την ίδια στέγη είναι ακόρεστη.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα επιμηκύνουν με μεγάλη χαρά (και δική τους και δική μας) την παραμονή τους στο «Posidonio». Όπως έγινε γνωστό, οι μαγικές βραδιές θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Η Πέγκυ Ζήνα στο στούντιο
Τι καινούριο προετοιμάζει;

Όταν αισίως θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της παρουσίας τους στην παραλιακή, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα έχουν συμπληρώσει έξι μήνες εμφανίσεων, διάρκεια που θα τους κατατάξει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Kings, το πιο επιτυχημένο συγκρότημα των τελευταίων χρόνων και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: Λαμπερή πρεμιέρα, μαγική βραδιά
για Γιάννη Πλούταρχο και Πέγκυ Ζήνα

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα @ Posidonio (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας