Το «Όσο Θα Λείπεις» ξεπέρασε τις 10.000.000 προβολές και ο Γιάννης Πλούταρχος με τους Kings ευχαριστούν το κοινό!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και οι Kings στέλνουν ένα μήνυμα για τη μεγάλη αποδοχή της δισκογραφικής συνάντησής τους!

Το «Όσο Θα Λείπεις» αποτέλεσε τη μεγαλύτερη συνεργασία που έγινε ποτέ και μέσα σε δύο μήνες ξεπέρασε τις 10.000.000 προβολές μέσα σε δυόμιση μήνες κυκλοφορίας και συνεχίζει να τρελαίνει το YouTube.

Μία μεγάλη συνεργασία από δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες με ένα πανέμορφο τραγούδι που ταίριαξε απόλυτα και στους δύο για να υλοποιήσει μία μεγάλη ιδέα που έγινε πραγματικότητα.

Μία μουσική συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου και των KINGS που από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μέσα σε δύο μήνες έφτασε στις 10.000.000 προβολές.

Γιάννης Πλούταρχος & Kings
τραγουδούν ζωντανά το «Όσο Θα Λείπεις» (video)

Με βάση το «Posidonio» όπου εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία δημιούργησαν κάτι πρωτότυπο και ένα τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως από το ελληνικό κοινό. Ο κ. Βασίλης Κοντόπουλος εμπνεύστηκε αυτή τη συνεργασία που λίγους μήνες μετά έφτασε στην κορυφή και έφερε νέο αέρα στην ελληνική δισκογραφία.

Η μουσική ανήκει στον Teo Tzima, οι στίχοι στους Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλο ενώ το υπέροχο video clip ανήκει στον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο που μας χάρισε αυτή την εκπληκτική εικόνα.

Το «Όσο Θα Λείπεις» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το μήνυμα του Γιάννη Πλούταρχου και των Kings:

Μην το χάσετε: Δείτε το απίστευτο video clip
του Γιάννη Πλούταρχου και των Kings για το «Όσο Θα Λείπεις»

Kings & Γιάννης Πλούταρχος - Όσο θα λείπεις (video clip 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας