Παρόλο που ο Γιάννης Πλούταρχος είναι συνηθισμένος στις «πλατίνες», η επιτυχία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του εορτάστηκε με την πρέπουσα χαρά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνέπραξε με το Φοίβο για την παραγωγή ενός άλμπουμ που εκτοξεύθηκε από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας.

Το γέννημα της συνάντησής είναι μία νέα δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Θέμα Χρόνου» και δώδεκα τραγούδια που καταθέτουν υποψηφιότητα για τις επόμενες μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. Εξάλλου, το «Μια Καλησπέρα» και το ομώνυμο «Θέμα Χρόνου» άφησαν τα καλύτερα δείγματα για την πορεία.

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Απριλίου, ο Γιάννης Πλούταρχος και οι πολύτιμοι άνθρωποι που στάθηκαν αρωγοί στο δίσκο παραευρέθηκαν σε γνωστό club στο Γκάζι προκειμένου να γιορτάσουν τις πλατινένιες πωλήσεις του «Θέμα Χρόνου».

Το άλμπουμ δεν εντοπίζεται μόνο στην πρώτη θέση του επίσημου chart πωλήσεων της IFPI, αλλά και στις προτιμήσεις όσων έσπευσαν αθρόα να το προμηθευτούν χωρίς δεύτερη σκέψη, αναδεικνύοντάς το πλατινένιο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, μάλιστα, ανήκει στους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν δει πλατινένιες σχεδόν όλες τις δουλειές τους (πλην της παρθενικής).

Η Ελένη Γιαννατσούλια και ο Ισαάκ Σούσης είναι αυτοί που έδωσαν στίχους στις συνθέσεις του Φοίβου και παρέλαβαν επίσης την τιμητική πλακέτα για την επιτυχία του CD.

Στο χώρο βρέθηκαν επιπλέον οι συνεργάτες του Γιάννη Πλούταρχου με τους οποίους εμφανίζεται στο «Posidonio», δηλαδή ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο ιδιοκτήτης του «Posidonio», Βασίλης Κοντόπουλος και πολλοί ακόμη.

Στο περιθώριο της απονομής, ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδήσε ζωντανά νέες και παλιές επιτυχίες κλείνοντας όσο καλύτερα γίνεται μία εκδήλωση γεμάτη χαρά και διασκέδαση.

Το νέο CD του Γιάννη Πλούταρχου, «Θέμα Χρόνου», κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακούστε ολόκληρο το νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου, «Θέμα Χρόνου»!

Γιάννης Πλούταρχος - Θέμα Χρόνου (CD album cover εξώφυλλο 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας