Γιάννης Πλούταρχος και Φοίβος έχουν «Θέμα Χρόνου» στο νέο τραγούδι τους, το οποίο συμπληρώνεται με ένα μαγευτικό video clip.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος πορεύονται μαζί στη δισκογραφική σύμπραξη της χρονιάς και η κυκλοφορία καινούριου δίσκου είναι… «θέμα χρόνου».

Με «Μια Καλησπέρα» φανέρωσαν τις ενθουσιώδεις προθέσεις τους και εκτοξεύθηκαν στην πρώτη τριάδα του επίσημης καταγραφής των ραδιοφωνικών μεταδόσεων. Στιγμές συγκίνησης, αρώματα έρωτα και πολλή μουσική είναι ό,τι θα γευτούμε από το κορυφαίο δίδυμο. Η προσφορά της Ελένης Γιαννατσούλια είναι καθοριστικής σημασίας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπόσχεται με το νέο τραγούδι του ένα μελωδικό ταξίδι σε δύσβατα ερωτικά καλντερίμια. Είναι «θέμα χρόνου» να αγαπηθεί και να μαγνητίσει. Η εξαίσια ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου, η ξεχωριστή μουσική σύνθεση του Φοίβου και οι εκπληκτικοί στίχοι της Ελένης Γιαννατσούλια δεν αφήνουν άλλο περιθώριο. Το «Θέμα Χρόνου» είναι ο δεύτερος διαδοχικά προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ του καλλιτέχνη.

Το κομμάτι ντύθηκε με εικόνα στο ειδυλλιακό τοπίο των Ζαγοροχωρίων του νομού Ιωαννίνων με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Μενέλαου Συκοβέλη. Το video clip φέρνει στη ζωή ένα αισθαντικό ερωτικό παραμύθι, εναλλάσσοντας εκπληκτικά τις απαράμιλλες εικόνες της φύσης, τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και τη συγκινητική ιστορία του ζευγαριού που πρωταγωνιστεί, την οποία αφηγείται ο Γιάννης Πλούταρχος.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο Γιάννης Πλούταρχος ολοκλήρωσε μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν έντεκα μηνών στο «Posidonio».

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

«Θέμα χρόνου, μου ‘πες θα περάσει κι όμως δε σε έχω ξεπεράσει
Κάθε ευχή που κάνω έχει σπάσει, τι να ευχηθώ
Θέμα χρόνου είναι κάθε πόνος όμως δε με παίρνει άλλος δρόμος
Στέκεται ακίνητος ο χρόνος, ίδια σ’ αγαπώ»

Αφήστε το σχόλιό σας