Γιάννης Πλούταρχος και Φοίβος επανέρχονται ακόμη πιο ασυναγώνιστα με συγκλονιστικό «Θέμα Χρόνου»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος διασταυρώνονται στην πιο πολυσυζητημένη δισκογραφική σύμπραξη της χρονιάς και η κυκλοφορία νέου άλμπουμ είναι… «θέμα χρόνου».

Ο πρώτος προάγγελος της δουλειάς τους ήρθε με «Μια Καλησπέρα», μία μεγάλη επιτυχία που εκτοξεύθηκε στην κορυφαία τριάδα του επίσημου airplay chart. Όλα κυλούν ομαλά και είναι ξεκάθαρα «θέμα χρόνου» να απολαύσουμε τις μελωδικές στιγμές τις οποίες προετοιμάζουν πυρετωδώς ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος, με την πολύτιμη συνεισφορά της Ελένης Γιαννατσούλια.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπόσχεται με το νέο τραγούδι του ταξίδι σε δύσβατα ερωτικά μονοπάτια. Είναι «θέμα χρόνου» να το αγαπήσετε και να αφεθείτε στην εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου, στη μαγική σύνθεση του Φοίβου και στους αψεγάδιαστους στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. «Θέμα Χρόνου» είναι και ο τίτλος του δεύτερου προπομπού από τον επερχόμενο δίσκο του καλλιτέχνη.

Το single οπτικοποιήθηκε στο γραφικό τοπίο των Ζαγοροχωρίων του νομού Ιωαννίνων με σκηνοθέτη το Μενέλαο Συκοβέλη. Το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα των γυρισμάτων θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Γιάννης Πλούταρχος ολοκληρώνει μία μακρά και απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στο «Posidonio», ώσπου να επανέλθει δριμύτερος στον ίδιο χώρο την άνοιξη.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

«Θέμα χρόνου, μου ‘πες θα περάσει κι όμως δε σε έχω ξεπεράσει
Κάθε ευχή που κάνω έχει σπάσει, τι να ευχηθώ
Θέμα χρόνου είναι κάθε πόνος όμως δε με παίρνει άλλος δρόμος
Στέκεται ακίνητος ο χρόνος, ίδια σ’ αγαπώ»

Μην το χάσεις:
Το video clip του «Θέμα Χρόνου» είναι στον αέρα.
Δες το εδώ!

http://www.dailymotion.com/video/x3qx4td_sokfm-104-8-%CE%B3i%CE%B1nn%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%BBo%CF%85%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%87o%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%81ono%CF%85_music

Αφήστε το σχόλιό σας