Ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών του στο «Posidonio», δες υλικό από την τελευταία πρόβα του!

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στη σκηνή του «Posidonio», σε ένα καλλιτεχνικό σχήμα που αναμένεται όσο κανένα άλλο!

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη θα συνοδεύουν φέτος ο Κώστας Μαρτάκης, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, οι Boys & Noise, η Josephine και η Βαλένθια δημιουργώντας τον απόλυτο προορισμό της νυχτερινής αθηναϊκής διασκέδασης.

Η έναρξη των εμφανίσεών τους έχει οριστεί για το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαρτίου και οι προετοιμασίες, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι μέχρι την τελευταία στιγμή πυρετώδεις. Η σκηνή του νυχτερινού κέντρου ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων και ο Γιάννης Πλούταρχος είχε την ευκαιρία μία βραδιά πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του να πραγματοποιήσει την τελική πρόβα του με τα σκηνικά και το φωτισμό στην εντέλεια!

Σε αυτή την πρόβα τζενεράλε σας δίνουμε την ευκαιρία να «τρυπώσετε» και εσείς μέσα από το αντίστοιχο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύτηκε από τους επίσημους λογαριασμούς του δημοφιλούς καλλιτέχνη στα κοινωνικά δίκτυα.

Φωτογραφίες:
Βίντεο:

Αφήστε το σχόλιό σας