Ποιες είναι οι αναγνωρισμένες σελίδες του Γιάννη Πλούταρχου στο διαδίκτυο; Το επίσημο fan club του διαλευκάνει το τοπίο!

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες λαϊκές φωνές και παράλληλα ένας από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους καλλιτέχνες της εποχής μας.

Οι μοντέρνοι καιροί «απαιτούν» πολλές φορές από τα πρόσωπα των θεαμάτων και όχι μόνο την ύπαρξη διαδικτυακών τόπων που θα απευθύνονται στους θαυμαστές τους και θα τους παρέχουν τη δυνατότητα έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης.

Μία παρόμοια κίνηση είναι το Επίσημο Fan Club του Γιάννη Πλούταρχου που αισίως φέτος συμπληρώνει 12 έτη ζωής. Πρόκειται για μία σημαντική προσπάθεια που δημοσιεύει καθημερινά αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό και παρέχει στα μέλη της προσφορές, πάντα γύρω από τις δραστηριότητες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ουσιαστικά, είναι οι επίσημες σελίδες του στο διαδίκτυο τις οποίες ο Γιάννης Πλούταρχος υποστηρίζει ενεργά. Το επίσημο fan club θέλοντας να διαλευκάνει το τοπίο, μας ενημερώνει σχετικά με τους αναγνωρισμένους ιστοτόπους του καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ενημερωνόμαστε αξιόπιστα κάθε ημέρα για τα καλλιτεχνικά νέα του Γιάννη Πλούταρχου στην ιστοσελίδα www.yannis-ploutarchos.gr, στη σελίδα στο Facebook «Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official», στο Twitter @Y_Ploutarchos και στο κανάλι στο YouTube «YannisPloutarchosgr».

Το ίδιο ισχύει και για τα προφίλ της δισκογραφικής εταιρείας του, Minos EMI.

Κάθε άλλη ιστοσελίδα, σελίδα στο facebook και τόποι που δημιουργούνται γενικότερα στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν ορολογίες όπως «Γιάννης Πλούταρχος», «Fan club» , «Υannis Ploutarchos«, «Giannis Ploutarxos», ή οποιονδήποτε συναφή όρο, ΔΕΝ έχουν καμία απολύτως σχέση με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Η μεγάλη αγάπη που δείχνει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια το κοινό στο πρόσωπο του Γιάννη Πλούταρχου έχει οδηγήσει στη δημιουργία δεκάδων μη αναγνωρισμένων τόπων από θαυμαστές του, με καλοπροαίρετους σκοπούς προκειμένου να εκδηλώσουν τη στήριξή τους, όμως για την καλύτερη δυνατή δική μας έγκυρη πληροφόρηση είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τα επίσημα προφίλ!

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει την επίσημη ιστοσελίδα του και την official page στο Facebook:

Η ανακοίνωση του επίσημου fan club:

Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official - Post
Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας