Ο Γιάννης Πλούταρχος παρατείνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Posidonio»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος δείχνει αναζωογονημένος στη σκηνή του «Posidonio» και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνηγορεί στο αντίθετο.

Το ημερολόγιο έγραφε 2004 όταν ο καλλιτέχνης άφηνε την πίστα του γνωστού κέντρου διασκέδασης της παραλιακής μετά την αδιάλειπτη παρουσία του στον χώρο εκείνη την πενταετία. Την άνοιξη του 2014, ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε στο μέρος ορόσημο για την καλλιτεχνική σταδιοδρομία του έχοντας αποκομίσει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες από σημαντικές συνεργασίες.

Με δύο νέες περιόδους στα ηνία του «Posidonio» στις γραμμές του βιογραφικού του, ο Γιάννης Πλούταρχος εξακολουθεί να χαρίζει στους αναρίθμητους φίλους του που τον προτιμούν για την έξοδό τους αξέχαστες μνήμες τις νύχτες Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής.

Η συνταγή του ζωντανού προγράμματος παραμένει αξιόπιστη. Ένα πανόραμα της προσωπικής δισκογραφίας του με αγαπημένες και νοσταλγικές επιτυχίες αναμεμειγμένο με μοναδικές επιλογές από τον πλούτο του ελληνικού τραγουδιού. Ο Γιάννης Πλούταρχος παρόλο που σηκώνει το μεγαλύτερος βάρος των σχημάτων στους ώμους του, πλαισιώνεται από ένα νεανικό σχήμα το οποίο εγγυάται τη διασκέδαση σε κάθε στιγμή. Τους μήνες αυτούς συνοδευόταν από τη Φανή Δρακοπούλου, τον Νίκο Γκάνο και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου γίνονται εβδομαδιαίως πόλος έλξης κορυφαίων καλλιτεχνών. Ο Αντώνης Ρέμος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Παντελής Παντελίδης, ο Stan, ο Θάνος Πετρέλης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Κατερίνα Στανίση και πολλοί ακόμη «πέρασαν να πουν μια καλησπέρα» από το νυχτερινό κέντρο.

Όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο η σεζόν στο «Posidonio» επρόκειτο να ολοκληρωθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, τελικά όμως οι εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου παίρνουν παράταση για έναν επιπλέον μήνα χάρη στη μεγάλη επιτυχία τους.

Μετέπειτα ο Γιάννης Πλούταρχος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προτίθεται να επανέλθει στην παραλιακή μέσα στην άνοιξη. Εξάλλου αυτό είναι το μοτίβο λειτουργίας (Αύγουστος – Ιανουάριος, Μάρτιος/Απρίλιος – Αύγουστος) που ακολουθείται από το νυχτερινό κέντρο τα τελευταία χρόνια.

Ενδιάμεσα αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Heaven Music η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου σε συνθέσεις του Φοίβου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους, «Μια Καλησπέρα», έχει κερδίσει την εκτίμηση των ακροατών και των ραδιοφωνικών παραγωγών.

Δείτε το video clip της νέας μεγάλης επιτυχίας του Γ. Πλούταρχου, «Μια Καλησπέρα», εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας