Ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε στο «Posidonio» με μία λαμπερή πρεμιέρα που τα είχε όλα!

Το «Posidonio» ανακαινίστηκε προκειμένου να υποδεχτεί στην εντυπωσιακή ολοκαίνουρια σκηνή του το «καλύτερο παιδί» της εγχώριας δισκογραφίας μετά από δέκα χρόνια. Ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε στο χώρο όπου έσπασε κάθε ρεκόρ στη νυχτερινή διασκέδαση με την πενταετή παρουσία του, σημειώνοντας μάλιστα στην τελευταία σεζόν την ανεπανάληπτη επίδοση των ζωντανών εμφανίσεων για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος!

Η πολυαναμένομενη πρεμιέρα του αγαπημένου καλλιτέχνη έλαβε το μέρος το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαρτίου σε ένα κατάμεστο «Posidonio»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει στο πλευρό του το γοητευτικό Κώστα Μαρτάκη και την ταλαντούχα Μαρία Έλενα Κυριάκου, τη μεγάλη νικήτρια του πρώτου «The Voice» και εκπρόσωπο της φετινής ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision της Βιέννης. Το σχήμα συμπληρώνει η εκρηκτική Josephine, το φαινόμενο των Boys and Noise και η πολλά υποσχόμενη Βαλένθια.

Η είσοδος του δημοφιλούς τραγουδιστή στη σκηνή «χαράχτηκε» από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι υπόλοιποι καλλιτέχνες του σχήματος τραγουδώντας κάποιες από τις αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες του με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Μία νύχτα γεμάτη αναμνήσεις, παλιά και νέα λατρεμένα τραγούδια και απολαυστικές ερμηνείες που πάντοτε μας χαρίζει ο Γιάννης Πλούταρχος! Το παρών στη λαμπερή πρεμιέρα δε θα μπορούσε να μη δώσει το πιστό fan club του καλλιτέχνη κάνοντας αισθητή την παρουσία του με τα πανό που ανήρτησε στο χώρο. Παρόντες ήταν και αρκετοί συνάδελφοι του Γιάννη Πλούταρχου όπως οι Θάνος Πετρέλης, Λευτέρης Πανταζής, Λάμπης Λιβιεράτος κ.ά.!

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρίσκεται στο «Posidonio» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!

Αφήστε το σχόλιό σας