Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Ο Άνθρωπός Σου»!

Ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων, ο Γιάννης Πλούταρχος, επανέρχεται δριμύτερος με ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά.

Η επιστροφή του «καλύτερου παιδιού» στη Minos EMI, τη δισκογραφική εταιρεία που τον ανέδειξε και με την οποία κυκλοφόρησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, δε θα μπορούσε να μη συνδυαστεί με τη δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού άλμπουμ γεμάτο υπέροχες στιγμές και εξαιρετικές ερμηνείες.

Ο 13ος προσωπικός δίσκος της πολυετούς καριέρας του Γιάννη Πλούταρχου έχει το γενικό τίτλο «Ο Άνθρωπός Σου», ονομασία που έχει παρθεί από το πρόσφατο ομώνυμο single – προπομπό του CD, το οποίο έχει μονοπωλήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ελληνικών τραγουδιών με τις περισσότερες μεταδόσεις. Ανάλογη δυναμική πορεία σημείωσαν και τα υπόλοιπα κομμάτια που προηγήθηκαν, τα «Κατά Τ’ Άλλα Καλά» και «Ναρκοπέδιο Η Ζωή Μου», βάζοντάς μας στο κλίμα για τη νέα δουλειά του αγαπημένου τραγουδιστή.

Πάνος Καπίρης, Ελένη Γιαννατσούλια, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Λεμονής Σκοπελίτης, Γαβριήλ Γαβριήλογλου, Γιάννης Φρασέρης είναι μερικοί από τους δημιουργούς που υπογράφουν τις νέες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου, τις οποίες θα ακούσουμε για πρώτη φορά τις επόμενες ημέρες.

Ο πολυαναμενόμενος καινούριος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου, «Ο Άνθρωπός Σου», κυκλοφορεί από τη Minos – EMI την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα δίσκων.

Ακούστε τα teasers των τραγουδιών από το νέο CD του Γιάννη Πλούταρχου εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας