Ο Γιάννης Πλούταρχος σε ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξή του αποκάλυψε τα συναίσθηματά του για την επιτυχία του τελευταίου single του «Ο Άνθρωπός Σου»!

Στα πλαίσια της προώθησης της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του «Ο Άνθρωπός Σου», η οποία κυκλοφορεί από τη Minos – EMI και μπορείτε να την ακούσετε εδώ, ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου καλεσμένος στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Derti 98,6.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του σταθμού Βάσω Σαρματζή σε μία από τις σπάνιες φορές που την ακούμε σε αυτή τη ζώνη, καθώς μας λέει την πρώτη καλημέρα καθημερινά από τις 7 το πρωί, προχώρησε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλώντας για το νέο δίσκο του «Ο Άνθρωπός Σου» στάθηκε στο ομώνυμο single, σε μουσική Λεμονή Σκοπελίτη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, που προηγήθηκε της κυκλοφορίας του CD και την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει καταλαμβάνοντας αυτή τη στιγμή (εβδ. 01 – 07/ 12/2014) την 3η θέση στα airplay charts του ελληνικού αλλά και του μεικτού ρεπερτορίου!

Το «καλύτερο παιδί» της εγχώριας δισκογραφίας αποκάλυψε τα συναισθήματά του για το γεγονός, αναφέροντας πως η πολύ μεγάλη αποδοχή του καινούριου single του «Ο Άνθρωπός Σου» από το κοινό αποτελεί μία κατά τρόπον τινά «νέα γνωριμία» του με αυτό:

«(Με το “Ο Άνθρωπός Σου”)… επανασυστήθηκα στον κόσμο. Η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη που ήταν σαν να συστήνεται ένας καινούριος τραγουδιστής!»

H άκρως εξαιρετική πορεία του «Ο Άνθρωπός Σου» είναι θέμα χρόνου να οδηγήσει στην ίδια μεγάλη επιτυχία και το ομότιτλο ολοκαίνουριο άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου, το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos – EMI σε όλα τα καταστήματα δίσκων, όπως επίσης στα αντίστοιχα ψηφιακά σε τιμή έκπληξη!

Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε το CD σε προνομιακή τιμή και με την εγγραφή σας ως μέλη στο επίσημο fan club του τραγουδιστή (περισσότερα)!

Ακούστε παρακάτω τη μεγάλη επιτυχία του «Ο Άνθρωπός Σου»:

Ακούστε το νέο CD του Γιάννη Πλούταρχου, «Ο Άνθρωπός Σου», εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας