Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά στους τίτλους του «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» και παίρνουμε μία πρώτη γεύση του soundtrack μέσα από το trailer του έργου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, όπως είναι ήδη γνωστό, ερμηνεύει το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός».

Η απολαυστική κωμωδία του 1961, σε σενάριο Νίκου Τσιφόρου και Πολύβειου Βασιλειάδη και με πρωταγωνιστές τους αξεπέραστους Βασίλη Αυλωνίτη, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκο Ρίζο, μεταφέρεται στο 2015 με ένα remake που υπογράφει σκηνοθετικά ο Στράτος Μαρκίδης, ο οποίος επιμελήθηκε πέρυσι και τη μεταφορά των «Γαμπρών Της Ευτυχίας».

Η υπόθεση: Η κόρη του «Κλεάρχου» και της «Μαρίνας» είναι παντρεμένη με τον «κοντό», έναν καλοκάγαθο νέο. Η «Μαρίνα» αντιπαθεί τον σύζυγο της κόρης της και πιστεύει ότι την απατά. Η απιστία όμως έχει χτυπήσει άλλη πόρτα… Ο «Κλέαρχος» αδυνατώντας να τιθασεύσει τις ορμές του χρησιμοποιεί συνεχώς ως προκάλυμμα τον γαμπρό του. Για να συναντήσει τον διακαή πόθο του, την όμορφη γειτόνισσα «Ηρώ», ο «Κλέαρχος» ταξιδεύει έως τα Καμμένα Βούρλα ώστε να προσέχει, υποθετικά, τον «κοντό». Η «Μαρίνα» και η κόρη της ακολουθούν τους δύο άντρες και αρχίζει να ξετυλίγεται ένα «κουβάρι» απρόσμενων και ξεκαρδιστικών καταστάσεων!

Στο remake του φιλμ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Χρύσα Ρώπα (Μαρίνα), Κώστας Ευρυπιώτης (Κλέαρχος), Γιάννης Τσιμιτσέλης («κοντός»), Πηνελόπη Πλάκα (Ηρώ), Ελευθερία Μπενοβία (η κόρη του Κλεάρχου & της Μαρίνας), Κατερίνα Δημητρόγλου, Ειρήνη Φαναριώτη, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και Βίκυ Κάβουρα. Στους υπόλοιπους ρόλους συμμετέχουν οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Πέτρος Ξεκούκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος και Κώστας Σόμμερ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη.

Το τραγούδι των τίτλων της ταινίας ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Ένα μουσικό κομμάτι που αναμφίβολα θα αγαπηθεί!

Το trailer του «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» μας δίνει μία χαρακτηριστική γεύση του τι θα απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 22 Οκτωβρίου, όταν θα κάνει πρεμιέρα το έργο από τη Spentzos Film και αποκαλύπτει παράλληλα τα πρώτα ακούσματα από την ερμηνεία του αγαπημένου τραγουδιστή.

«…έρχομαι και σ’ αγκαλιάζω μ’ ένα πρόσχημα και φωτίζεται ο κόσμος, παίρνει νόημα…»

Δείτε το παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας