Είναι ξεκάθαρα… «ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ» να κυκλοφορήσουν ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος το δεύτερο τραγούδι τους!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος έχουν σμίξει τις καλλιτεχνικές πορείες τους σε μία δυνατή δισκογραφική συνεύρεση, η οποία θα ξεναγήσει σε στιγμές συγκίνησης, αρώματα έρωτα και αναμφίβολα σε πολλή μουσική.

Η σύμπραξή τους απέκτησε οντότητα με «Μια Καλησπέρα», σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, μία μεγάλη επιτυχία που έβαλαν στην καρδιά τους οι ακροατές.

Ο δρόμος για την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, σε μουσική του επιτυχημένου συνθέτη, έχει ανοίξει διάπλατα. Για την ακρίβεια είναι… «ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ» να ακούσουμε τα νέα μελωδικά ταξίδια που προετοιμάζουν με ενθουσιασμό ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος, με την ανεκτίμητη συμβολή της Ελένης Γιαννατσούλια.

Το επόμενο δείγμα της συνεργασίας τους αλλάζει ύφος χωρίς ωστόσο να ξαφνιάζει. Όντας έμπειροι και οι δύο δίνουν στο τραγούδι ένα κομμάτι από τη ταυτότητά τους. Είναι… «ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ» να μας καθηλώσουν αβίαστα ο εξαιρετικός Γιάννης Πλούταρχος στην ερμηνεία, ο ικανός Φοίβος στη σύνθεση και η ταλαντούχα Ελένη Γιαννατσούλια στους στίχους. Είναι «ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ» και είναι το καινούριο single του Γιάννη Πλούταρχου.

Πριν μερικές ημέρες ο Γιάννης Πλούταρχος μετέβη στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια του νομού Ιωαννίνων ώστε να συνδυάσει το τραγούδι με την απαράμιλλη εικόνα του τοπίου.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου. Κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Φεβρουαρίου από τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας