Πότε ξεκινά ο Γιάννης Πλούταρχος τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του στο «Posidonio»;

Η δημοσίευση της είδησης για πρώτη φορά, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, πως ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στη σκηνή του «Posidonio» προκάλεσε αναστάτωση στους πολυάριθμους θαυμαστές του και εν γένει στη νυχτερινή Αθήνα!

Δέκα χρόνια και μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή του από το χώρο, στα τέλη του 2004, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρεθεί και πάλι στο νυχτερινό κέντρο όπου συστήθηκε ευρέως στο κοινό, παρουσίασε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δισκογραφικής πορείας του και έζησε ανεξίτηλες στιγμές αποθέωσης.

Πρόκειται για μία επάνοδο που διαθέτει όλα τα φόντα για την… επανάληψη παρόμοιων σκηνικών διασκέδασης, αφού η ολοκαίνουρια και πλατινένια δισκογραφική δουλειά του «Ο Άνθρωπός Σου» βρίσκεται σταθερά πλέον στην πρώτη θέση των πωλήσεων! Το ίδιο συμβαίνει και με το ομώνυμο single το οποίο συναντούμε μόνιμα στα κορυφαία τραγούδια του airplay chart.

Η πολυαναμενόμενη, λοιπόν, στιγμή που ο Γιάννης Πλούταρχος θα καλωσορίσει ξανά το πλήθος στο «Posidonio» είναι προγραμματισμένη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Hit Channel, για την Πέμπτη 12 Μαρτίου!

Βράδυ Πέμπτης εκτός απροόπτου, όπως αναφέρουν πάντα τα αρχικά πλάνα, η πρεμιέρα του «καλύτερου παιδιού» και αυτό που απομένει ακόμη να δούμε είναι εάν ο Γιάννης Πλούταρχος θα πραγματοποιεί 3 εμφανίσεις την εβδομάδα (Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο) ή όχι.

Μείνετε συντονισμένοι με το Hit Channel για όλα τα νέα!

Αφήστε το σχόλιό σας