Ο Γιάννης Πλούταρχος επανέρχεται ανανεωμένος με ολοκαίνουριο δίσκο και εμείς παίρνουμε την πρώτη γεύση από τα νέα τραγούδια του!

Η ώρα της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής επιστροφής του Γιάννη Πλούταρχου έχει φτάσει!

Ο 13ος προσωπικός δίσκος της πολυετούς καριέρας του Γιάννη Πλούταρχου έχει το γενικό τίτλο «Ο Άνθρωπός Σου», ονομασία που έχει παρθεί από το πρόσφατο ομώνυμο single – προπομπό του CD, το οποίο έχει μονοπωλήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ελληνικών τραγουδιών με τις περισσότερες μεταδόσεις. Ανάλογη δυναμική πορεία σημείωσαν και τα υπόλοιπα κομμάτια που προηγήθηκαν, τα «Κατά Τ’ Άλλα Καλά» και «Ναρκοπέδιο Η Ζωή Μου», βάζοντάς μας στο κλίμα για τη νέα δουλειά του αγαπημένου τραγουδιστή.

Βασίλης Καρράς, Γιώργος Σαμπάνης, Πάνος Καπίρης, Ελένη Γιαννατσούλια, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Γαβριήλ Γαβριήλογλου, Γιάννης Φρασέρης, Γιάννης Μαλλιάς είναι μερικοί από τους δημιουργούς που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο δίσκο και την εγγύηση για μεγάλες επιτυχίες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου album του από τη Minos – EMI την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μας δίνει την πρώτη ιδέα από τα καινούρια τραγούδια του!

Tracklist

 1. Δε Μου Καίγεται Καρφί
 2. Μου Έχεις Μείνει
 3. Μια Μεγάλη Αγάπη
 4. Έχεις Φύγεις Λίγες Μέρες
 5. Από Τα 16
 6. Μια Μέρα Θα Είμαστε Μαζί
 7. Ειλικρινά
 8. Τόσα Ξέρεις, Τόσα Λες
 9. Γιατί Έχω Εσένα
 10. Μην Σταματάς Να Μ’Αγαπάς
 11. Ο Άνθρωπός Σου
 12. Θέλω Να Προσέχεις
 13. Θα Τα Πούμε Το Πρωί

Ακούστε παρακάτω τα teasers: *

* Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας την ένδειξη «PLAYLIST» που βρίσκεται πάνω – αριστερά στο βίντεο.

Αφήστε το σχόλιό σας