Ο Γιάννης Πάριος , η Μελίνα Ασλανίδου και οι Stavento αναμένεται να συνυπάρξουν την τρέχουσα σεζόν στη σκηνή του «Ιερά Οδός».

Μία είδηση με πολλές εκπλήξεις!

Η σημαντικότερη ευχάριστη πληροφορία σχετίζεται με την επάνοδο του ασύγκριτου Γιάννη Πάριου στη νυχτερινή Αθήνα μία πενταετία μετά την τελευταία του εμφάνιση σε γνωστό χώρο της πόλης. Ο μεγάλος τραγουδιστής του έρωτα πρωταγωνιστεί ξανά στα εγχώρια μουσικά δρώμενα, σε μία σεζόν που έχει σημαδευτεί από τις δύο μοναδικές συναυλίες του στο Κατράκειο τον Σεπτέμβριο και μία πρόσφατη απρόσμενη συνεργασία (Διαβάστε παρακάτω).

Ο Γιάννης Πάριος με την εξαίσια φωνή του υπόσχεται ανεπανάληπτες χειμερινές νύχτες για όσους προτιμήσουν για την ψυχαγωγία τους το «Ιερά Οδός».

Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Μελίνα Ασλανίδου, μία ερμηνεύτρια με κύριο χαρακτηριστικό την καλαισθησία της ερμηνείας της η οποία έχει αγκαλιαστεί από το κοινό. Το σχήμα του νυχτερινού κέντρου συμπληρώνουν οι ανατρεπτικοί Stavento στην πρώτη φορά που θα τους απολαύσουμε ζωντανά σε αντίστοιχο χώρο. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Παιδί Μονάχο» όπου συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος.

Πότε θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του καλλιτεχνικού προγράμματους του Γιάννη Πάριου, της Μελίνα Ασλανίδου και των Stavento; Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις!

 

Stavento feat Γιάννης Πάριος - Παιδί Μονάχο - Hit ChannelΔιαβάστε ακόμα: «Παιδί Μονάχο» – Η συνεργασία STAVENTO & Γιάννη Πάριου έφτασε, ακούστε την!

Αφήστε το σχόλιό σας