Αυλαία στις εμφανίσεις τους στο «Ιερά Οδός» ρίχνουν ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη.

Ο Γιάννης Πάριος, ο αισθαντικός, διαχρονικός ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών και η Ελένη Βιτάλη, μία σπουδαία,  ξεχωριστή φωνή με σημαντική μουσική διαδρομή χρόνων έσμιξαν για πρώτη φορά μαζί στο «Ιερά Οδός».

Δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, δύο σπουδαίες φωνές, σε μία αναπάντεχη μουσική συνάντηση στο «Ιερά Οδός», με ένα πρόγραμμα «σαν το παλιό καλό κρασί», φτιαγμένο με μεράκι κι αγάπη.

Με μία αγκαλιά τραγούδια, σε μία μουσική παράσταση όμοια με σπιτική βεγγέρα, ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, μοιράστηκαν με το κοινό τους μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, θύμισαν συνθέτες όπως ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου, o Μίκης Θεοδωράκης αλλά και δημοτικά και νησιώτικα χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές με δυνατές συγκινήσεις.

Στο «Ιερά Οδός», η συνάντηση Γιάννη Πάριου και Ελένης Βιτάλη έγραψε ιστορία γιατί ακολούθησε τα προσωπικά μουσικά μονοπάτια δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, με μεγάλη ερμηνευτική δύναμη, ζεστή σκηνική παρουσία και κέφι.

Ο Γιάννης Πάριος και Ελένη Βιτάλη θα δώσουν άρωμα ποιότητας στη νυχτερινή Αθήνα για δύο ακόμα εμφανίσεις: Το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου και το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πάριος και Ελένη Βιτάλη συμμαχούν στο «Ιερά Οδός»

Γιάννης Πάριος - Ελένη Βιτάλη - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας