Ο Γιάννης Πάριος για πρώτη φορά στο Κατράκειο Θέατρο.

Έχει τραγουδήσει… άδικα τους στίχους «Να ‘μουνα θεός για λίγο» στην ελληνική διασκευή του «Alma Corazon Y Vida», καθότι εάν έσμιγαν η θεά του έρωτα Αφροδίτη και ο θεός της μουσικής Απόλλων, ο ίδιος θα ήταν ο καρπός τους και θα κατείχε δικαιωματικά θέση στο Πάνθεον του Ολύμπου.

Η μεγαλύτερη ερωτική φωνή της Ελλάδας με μία ανεξάντλητη δισκογραφία στο βιογραφικό του. Ενδοτικός στη σχέση του με τη σύνθεση και τη στιχουργία. Ένας οξυδερκής και ενορατικός παραγωγός που διόρθωνε «στο λεπτό» τα τραγούδια για τα οποία καλούταν να εκφέρει τη γνώμη του, απογειώνοντας τη κρυμμένη δυναμική τους.

Αυτή είναι, μέσα σε λίγες γραμμές, η περιγραφή της καλλιτεχνικής προσωπικότητας του Γιάννη Πάριου.

Παρ’ όλο που ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδώντας για τη «Θάλασσα Του Πειραιά» στο ομώνυμο μουσικό κομμάτι του Γιώργου Μητσάκη, ο καλλιτέχνης δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ζωντανά στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας που αισίως έχει συμπληρώσει μία τριακονταετία ύπαρξης στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του ευρύτερου Πειραιά.

Τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, την ημερομηνία όπου μετά από σαράντα πέντε έτη καριέρας θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του «Κατράκειου» για μία μεγαλειώδη συναυλία.

O Γιάννης Πάριος θα θυμίσει κορυφαίες στιγμές από κάθε πτυχή του αστείρευτου ρεπερτορίου του, από τα αξεπέραστα ερωτικά έως τα πολύ φημισμένα νησιώτικα, πλαισιωμένος από ορχήστρα δέκα μουσικών. Οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν και δύο νέες παρουσίες, τον Κώστα Αναγνώστου και την Ελένη Βατετσιώτη.

Γιάννης Πάριος - Μιχάλης Κουινέλης Stavento - Hit ChannelΔιαβάστε ακόμη: Ο Γιάννης Πάριος τραγουδά για το νέο δίσκο των Stavento! #video

Αφήστε το σχόλιό σας