Ποιον καλλιτέχνη θα έχει να στέκεται στο πλευρό ο Γιάννης Μαργάρης στο ντεμπούτο του στη δισκογραφία;

Ο Γιάννης Μαργάρης παραχώρησε μία από τις πρώτες του τηλεοπτικές συνεντεύξεις ως νικητής του «The Voice».

Το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής «The 2Night Show», όπου του δόθηκε η ευκαιρία να αποκαλύψει στους τηλεθεατές περισσότερες πτυχές του εαυτού και της ζωής του, πέρα από το πηγαίο ταλέντο του που διαδόθηκε ευρέως μέσα από τη νικητήρια συμμετοχή του στο δημοφιλές μουσικό show.

Επικρατώντας στο «The Voice», ο Γιάννης Μάργαρης κατέκτησε το πολυπόθητο διπλό έπαθλο που θα απονεμόταν στο μεγάλο νικητή. Ένα αυτοκίνητο γνωστής μάρκας, αλλά και – το κυριότερο στην περίπτωση αυτή – το πολυζήτητο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο δισκογραφικό σχήμα στην Ελλάδα.

Η κατάλληλη νουθέτηση του «coach» Κωστή Μαραβέγια αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για το Γιάννη Μαργάρη αναφορικά με τη σωστή διαχείριση των ικανοτήτων του καθ’ όλη τη διάρκεια του «The Voice» έως την τελική νίκη του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα συμπαρασταθεί με τις δυνάμεις του και στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαργάρη στο ντεμπούτο στον κόσμο της δισκογραφίας, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον.

«Έχω κάνει συμβόλαιο με τη Minos EMI και τώρα ετοιμαζόμαστε όλη η ομάδα, μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, να φτιάξουμε το πρώτο single μου. Θα είναι σύντομα, δεν έχουμε ακριβώς ημερομηνία, αλλά θα γίνει σύντομα.», ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Μαργάρης στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του.

Δείτε επίσης: Ο Κωστής Μαραβέγιας
και οι 4 φιναλίστ του από το «The Voice» μαζί στη σκηνή

Κωστής Μαραβέγιας - Νικολέτα Μηλιώνη - Άκης Κακαγής - Γιάννης Μαργάρης - Κασσιανή Λειψάκη (The Voice) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας